Bestellijst

Geen bestellingen

Betalingsmogelijkheden / Methods of payment

Betaling van het cursusgeld kan op verschillende manieren:

  • iDEAL: dit kan wanneer je online inschrijft via onze website www.vu-eindhoven.nl . De vroegboekkorting (in de maand juli) wordt hierbij automatisch verrekend
  • Eenmalige machtiging: via het afgeven van een éénmalige machtiging bij inschrijving via de website. Als de cursus doorgaat wordt het cursusgeld vanaf 2 weken voor aanvang van de cursus van uw rekening afgeschreven.
  • Factuur: dit is alleen mogelijk voor cursisten wiens werkgever/bedrijf het cursusgeld betaalt. Bij inschrijving dienen de contactgegevens van het bedrijf ingevoerd te worden. De kosten voor een factuur zijn € 20,- p.p.
  • Contant: dit is alleen mogelijk bij inschrijving op de administratie tijdens de openingstijden (ma t/m do tussen 10 en 12.30 uur). 
  • Pin: dit is mogelijk bij inschrijving op de informatieavond, we gebruiken hiervoor SumUp of als u komt inschrijven bij de administratie tijdens de openingstijden (ma t/m do tussen 10 en 12.30 uur).. 

Alleen op verzoek kan er in termijnen betaald worden. Het 1e deel van de betaling dient  door de cursist zelf overgemaakt te worden, na 1 maand incasseren we het tweede deel van het cursusgeld. De inschrijving is pas geldig als het 1e deel door de cursist is overgemaakt.