Grenzeloos leren

Bestellijst

Geen bestellingen

Cena a casa Campagnolo

zondag, 24 juni, 2018
Boek Giois Campagnolo

Giois Campagnolo is al 38 jaar aan de Volksuniversiteit Eindhoven verbonden als docent Italiaans. Het is een markante vrouw met een opmerkelijk levensverhaal. Door haar manier van lesgeven weet zij studenten jaren aan haar en haar lessen te binden en is zij hiermee een ongekend ambassadrice voor de Italiaanse taal en cultuur.

Het levensverhaal van deze bijzondere vrouw is nu opgetekend in het boek: 
CENA A CASA CAMPAGNOLO
aan tafel met Giois Campagnolo

Een eerbetoon; naast de onderscheidingen die zij reeds mocht ontvangen zoals Ridder in de Orde van Oranje Nassau en Cavaliere nell’Ordine della Stella della Solidarità Italiana. 
In dit boek is Giois ook gastvrouw. Haar kennis van de Italiaanse keuken en haar liefde voor het koken die zij deelt via de etentjes bij haar thuis, is in dit boek vervat in 10 schitterende, door haar samengestelde Italiaanse menu’s met 70 gerechten en de receptuur.
Op dinsdag 17 april 2018 is tijdens de 23e Serata Italiana in Eindhoven het boek onder grote belangstelling gepresenteerd. 

Het boek is in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en uitgegeven. De oplage is gelimiteerd en bedraagt slechts 250 exemplaren.
Het boek is gebonden, heeft een afmeting van 26 x 19 cm en telt 160 pagina’s. 
De prijs van het boek bedraagt € 29,75 per stuk, exclusief verzending.
Bestellen kan via de auteur Wilbert van Gent, e-mail: wilbertvangent@gmail.com of via telefoon: 06-22515584.
Ook ligt het boek in boekwinkel Spijkerman aan de Kleine Berg in Eindhoven.