Bestellijst

Geen bestellingen

Test uw talenkennis / Test your language level

vrijdag, 26 juni, 2020

De website van Dialang om een taaltest Nederlands (of een andere taal) te doen is te vinden op de volgende link: dialangweb.lancs.ac.uk
The website you can use for testing your level Dutch can be found here: dialangweb.lancs.ac.uk

Let op: de test geeft een indruk van uw taalniveau, maar geen bewijs dat u het aangegeven niveau ook daadwerkelijk hebt. Voor een persoonlijke inschatting van uw taalniveau, neem via de website contact op met de docent. Onder iedere cursus staat het mailadres van de docent, klik evt. op Meer informatie. Stuur met uw mail bijvoorbeeld een screenshot van het testresultaat van Dialang. Staat er geen direct mailadres, stuur uw mail naar info@vu-eindhoven.nl. Wij sturen de mail door.
Of bezoek onze informatieavond Talen in augustus: op de homepagina van deze website staat de datum, de tijd en het adres.

Please note: the tests gives an impression of the level, but does not deliver proof that you actually have the indicated level. For a personal assessment of your level, please contact the teacher via the website. The address of the teacher is mentioned at the bottom at each course. You could send a screenshot of the test result to the teacher. If there is no direct email address, you can contact us via info@vu-eindhoven.nl. We will forward the e-mail.
Or visit our information evening Languages ​​in August: the homepage of this website shows the date, time and address.

Let op! Taalcursussen (in categorie Talen) worden gegeven vanuit het Nederlands, u dient minimaal Nederlands op niveau B2 te hebben behaald om de cursus goed te kunnen volgen. 
Wilt u een taalcursus volgen, maar heeft u geen idee welk niveau u heeft?
Om uw instapniveau vast te kunnen stellen, gebruiken wij taaltesten van Studytravel voor de talen Engels, Frans, Italiaans en Spaans. Deze taaltest kunt u zelf thuis maken en neemt ongeveer 15-30 minuten in beslag. U maakt de test en krijgt daarna meteen de uitslag. 

Taaltest Engels (74 vragen) opent in nieuw venster

Taaltest Frans (40 vragen) opent in nieuw venster

Taaltest Italiaans (37 vragen) opent in nieuw venster

Taaltest Spaans (65 vragen) opent in nieuw venster

Let op: de test geeft een indruk van het niveau, maar geen bewijs dat u het aangegeven niveau ook daadwerkelijk hebt. 
Voor een persoonlijke inschatting van uw niveau, neem via de website contact op met de docent. Stuur bijvoorbeeld een screenshot mee van het testresultaat.
Bij iedere cursus staat het mailadres van de docent. Staat er geen direct mailadres van de docent, dan kunt u contact opnemen via info@vu-eindhoven.nl.
Of bezoek onze informatieavond Talen in augustus: op de homepagina van deze website staat de datum, de tijd en het adres.