Bestellijst

Geen bestellingen

Creatief en hobby

Bij de Eindhovense Volksuniversiteit zorgen we voor een zeer divers en creatief cursusaanbod waarbij u op verschillende manieren uw creativiteit kunt uiten. Wellicht begint u een nieuwe hobby.

Creatief
In deze categorie vindt u o.a. de cursus Binnenhuisarchitectuur en kunt u creatief aan de slag bij de Haakcursus voor beginners en Experimentele druktechnieken. Na de workshop Creatief inpakken komt u voortaan altijd met een prachtig ingepakt pakje bij uw visite en u bent de populairste gast op elk kinderfeestje als u een workshop Schminken voor beginners heeft afgerond. Ook uzelf en uw directe omgeving worden kleurig en fleurig na de workshops Servies stippen, Pimp je bloempot en Sieraden maken met gel.

Hobby
Na de basiscursus Digitale fotografie of de workshop Fotografie met je smartphone, leert u hoe u uw foto’s nog mooier maakt in de cursus Photoshop Elements en kiest u tot slot voor de cursus Fotoalbum maken zodat uw prachtige plaatjes terug te vinden zijn in een digitaal album. 

Beoefenaars van deze tak van denksport raken er vaak niet over uitgepraat, wilt u weten wat bridge zo aantrekkelijk maakt? Doe dan mee met de beginnerscursus Bridge.
Uw uitstraling beïnvloeden en iedere dag goed voor de dag komt leert u bij de workshop Kies kleur en stijl bewust.
Houdt u van een goed glas wijn en wilt u meer weten over de rituelen rondom wijn proeven, de druiven, het klimaat, de grondsoort, het lezen van etiketten en nog veel meer? Schrijf dan in voor de cursus Wijnproeven. In de vervolgcursussen Spanje als wijnland en Italië als wijnland wordt dieper ingegaan op de wijnen uit deze landen.

Handlettering en kalligrafie
Zin om creatief bezig te zijn met letters, de mooiste citaten in prachtig getekende letters te maken? Dan is handlettering echt iets voor u. Een heel andere kunst met letters is kalligrafie, hier maakt u gebruik van andere materialen en oefent u de variaties met het alfabet.

Tekenen en schilderen
Wilt u beter leren tekenen, dan is de basiscursus Tekenen echt iets voor u. U leert in deze cursus beeldelementen zoals lijn, vorm, perspectief en nog veel meer. Wellicht kiest u liever door de basiscursus Portrettekenen of de cursus Schilderen met acryl. Hier komen verschillende schildertechnieken aan de orde, net als het mengen van kleuren, het schilderen met structuren, stilleven, landschap, portret enzovoorts.

Binnenkort: Creatief
Experimentele druktechnieken 6 x op Di. 03-12-2019 10:00 - 12:30

Deze subcategorie heeft divers aanbod aan hobbycursussen zoals digitale fotografie, bridge, wijnproeven, etc

Lees meer
Binnenkort: Hobby
Basiscursus fotografie 8 x op Di. 08-10-2019 19:30 - 21:30
Schilderen met acryl overdag - v... 8 x op Wo. 08-01-2020 14:00 - 16:30

U ontwikkelen op het gebied van tekenen en schilderen kan ook bij de Volksuniversiteit Eindhoven. U werkt op uw eigen niveau, de docent zal u hierbij begeleiden. Doe mee en schrijf u meteen in!

Lees meer
Binnenkort: Tekenen en schilderen
Schilderen met acryl overdag - v... 8 x op Wo. 08-01-2020 14:00 - 16:30