Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CREINP1

Creatief inpakken

Creatief inpakken
Cursuscode: CREINP1

Alles draait om de verpakking! Inpakken lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar. Zeker tijdens drukke dagen kan een mooi ingepakt cadeau een grote uitdaging zijn.

In deze workshop leert u in korte tijd cadeaus op een mooie, strakke en decoratieve wijze in te pakken. U leert hoe u creatief om kunt gaan met papier, lint en allerlei decoratiematerialen en u leert zelf decoraties te maken. U hoeft geen inpakwonder te zijn om deel te nemen.

Voor meer informatie kijk op https://cadeaupakjein.nl/

Donderdag 24 oktober 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 30,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. S. M. (Saskia) Leemans
19:30 - 22:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
S. M. (Saskia) Leemans
S. M. (Saskia) Leemans
Mijn naam is Saskia Leemans, inpakspecialist. Het verpakken van cadeaus is creatief, uitdagend, rustgevend en zeer dankbaar om te mogen doen. Met een klein gebaar kun je iemand immers echt verrassen! Zoals we allemaal weten; een cadeau krijgen is heel leuk, maar het geven ervan is nog veel leuker. Vooral als het mooi en feestelijk is ingepakt. Mijn persoonlijke inpakverhaal begint een flink aantal jaren geleden, toen ik bij een parfumerie in het hogere segment werkte. Service voor de klant stond daar hoog aangeschreven, en het feestelijk inpakken van cadeaus was een belangrijke service. Tijdens mijn werk in de parfumerie leerde ik de fijne kneepjes van het inpakvak.