Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CREHAA1

Haakcursus voor beginners

Haakcursus voor beginners
Cursuscode: CREHAA1

De cursus bestaat uit vier workshops van twee uur. Met behulp van vier werkmapjes wordt eerst een brede basis gelegd. Denk daarbij aan de basissteken, de magische ring, meerderen en minderen, kleurwissel, steekherkenning, patroonlezen etc. Daarnaast komen er verschillende technieken aan de orde, zoals amigurumi, tunisch haken, granny squares.
En natuurlijk geef ik je handige tips en trucs.

Na uitleg en oefening in de les kan men thuis verder werken en/of herhalen wat men tijdens de les geleerd heeft. Iedere les kunnen er vragen worden gesteld en gaan we ook verder met de volgende techniek. Men kan dus tijdens elke les starten met een klein project welke men later (vaak na de cursus thuis) eventueel helemaal afmaakt.   

  • vier workshops van twee uur met instructie.
  • Inbegrepen: werkmapjes
  • Gebruik van de materialen die je tijdens de les nodig heb,
  • Koffie, thee en wat lekkers.

In de workshops leer je de basistechnieken voor het maken van:
Les 1: basissteken, bloemetje
Les 2: amigurumi basis
Les 3: granny square basis
Les 4: basistechniek in overleg

De workshops worden gehouden in het centrum van Eindhoven. Vijf minuten lopen vanaf het station en ook per auto goed bereikbaar.

Docente: Yolande van den Boom
Inlichtingen: info@yolandevandenboom.nl

Woensdag 30 oktober 2019
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. J.D.P.G.M. (Yolande) van den Boom
19:30 - 21:30
Locatie: Atelier Yolande van den Boom (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
J.D.P.G.M. (Yolande) van den Boom
J.D.P.G.M. (Yolande) van den Boom
Mijn liefde voor het handwerken en textiel in het algemeen is te danken aan mijn moeder en mijn tante. Deze prachtige vrouwen waren voor mij het toonbeeld van aandacht, ambacht, kwaliteit en gezelligheid. En dat is precies waar ik in mijn werk en bij elke workshop naar streef. Ik ben afgestudeerd als mode-ontwerpster met handwerktechnieken als specialisatie en sinds 2009 geef ik haakworkshops in Eindhoven en omstreken. Mijn vrije werk is o.a. te zien in de gehaakte sieradenlijn Vandenboomvanfransvanpiete www.vandenboomvanfransvanpiete.nl Naast het ontwerpen voor kleine designlabels onder mijn eigen naam ben ik werkzaam als ontwerper voor de garenmerken Durable en Scheepjes. Forte creatief heeft in 2017 mijn boek “Haken in Ibiza Style" uitgegeven.