Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CREPIM1

Pimp je bloempot

Pimp je bloempot
Cursuscode: CREPIM1

Ben je lekker van je tuin aan het genieten en zie je die mooie potten staan die dringend een opknapbeurt nodig hebben dan is dit de perfecte workshop om te doen. Je gaat hem zo pimpen zodat hij in jouw tuin past. Door de meerdere lagen welke je op de pot schildert maak je hem weer super mooi en helemaal naar jouw smaak. 

Als alle lagen goed gedroogd zijn dan doen we er een vernishlaag op zodat hij weer voor lange tijd mooi blijft.
Uiteraard kan je ook een pot pimpen die je in je huis wil gaan gebruiken. Zo geef je jouw interieur een eigen 'touch' en heb je een uniek exemplaar te pakken. 

Je neemt je eigen pot van ongeveer 12 cm hoog en 10 cm rond, twee kleine potjes, of ... mee. De workshop duurt 2 uur en je hebt deze tijd echt nodig om een pot van dit formaat te pimpen. 

Zaterdag 21 maart 2020
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 14:00
Prijs: € 26,50 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. J. (Jolanda) de Rouw
14:00 - 16:00
Locatie: Joos Atelier (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
J. (Jolanda) de Rouw
J. (Jolanda) de Rouw
Mijn naam is Jolanda de Rouw en ik teken en schilder al mijn hele leven. Ik heb gemerkt dat ik het erg leuk vind om de door mij opgedane kennis en ervaring door te geven. Dat was voor mij de reden waarom ik 4½ jaar geleden gestart ben met mijn atelier. Men weet de weg steeds beter te vinden en de resultaten liegen er niet om. De enthousiaste reacties en blije gezichten aan het einde van de workshops zijn voor mij een grote inspiratiebron om op de ingeslagen weg door te gaan.