Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRESIE1

Sieraden maken met gel

Sieraden maken met gel
Cursuscode: CRESIE1

In deze workshop ga je aan de slag met acrylverf en gel. De basis is voor iedereen hetzelfde. Wat je ervan maakt is aan jou!!

De kleurencombinatie is zo te maken dat het bij jou en je outfit past. Alle combinaties zijn mogelijk. Je gaat drie items pimpen. Je kan kiezen uit oorbellen, armband (enkelband), ring en ketting. Wil je de vierde ook pimpen dan betaal je een kleine vergoeding extra.
 
Deze workshop is superleuk om te doen, je zal verstelt staan over het resultaat en je wordt er super relaxed van. Omdat de gel niet meteen droog is kan je de sieraden niet op de dag van de workshop mee naar huis nemen. De sieraden worden door mij behandeld zodat ze gebruikt kunnen worden zonder dat ze beschadigen. We maken een afspraak wanneer je ze op kan komen halen of ik kan ze op sturen. 

Zaterdag 16 november 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 14:00
Prijs: € 28,00
Mw. J. (Jolanda) de Rouw
14:00 - 16:00
Locatie: Joos Atelier (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
J. (Jolanda) de Rouw
J. (Jolanda) de Rouw
Mijn naam is Jolanda de Rouw en ik teken en schilder al mijn hele leven. Ik heb gemerkt dat ik het erg leuk vind om de door mij opgedane kennis en ervaring door te geven. Dat was voor mij de reden waarom ik 4½ jaar geleden gestart ben met mijn atelier. Men weet de weg steeds beter te vinden en de resultaten liegen er niet om. De enthousiaste reacties en blije gezichten aan het einde van de workshops zijn voor mij een grote inspiratiebron om op de ingeslagen weg door te gaan.