Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PERDIG1

Fotoalbum maken

Fotoalbum maken
Cursuscode: PERDIG1

Je hebt op je vakantie of bij een feest veel foto's gemaakt. In een paar lessen helpen we je op weg om met die mooie foto's een geweldig album te maken, voorzien van pakkende teksten en effecten. Foto's die niet helemaal goed zijn kunnen op een eenvoudige wijze worden verbeterd. Belichting, rode ogen, bijsnijden etc. Je vakantie of het feest krijgt daardoor een prettige verlenging, waarvan je tot in lengte van dagen kunt blijven genieten.

Met een digitale camera maak je meer foto's dan nodig is. Is het niet fijn om van de meest imposante en mooiste foto's een mooi album te kunnen maken, met een mooie verhaallijn. Via bekende afdrukcentrales gaat dat heel erg makkelijk. In een paar lessen helpen we je op weg om met die mooie foto's een geweldig album te maken, voorzien van pakkende teksten en effecten. Foto's die niet helemaal goed zijn kunnen op een eenvoudige wijze worden verbeterd. Belichting, rode ogen, bijsnijden etc. 

Voor deze cursus moet u uw eigen laptop met CEWE fotoalbum programma. CEWE wordt gebruikt door oa Albelli en Kruidvat.

Bij alle lessen geldt dat de cursisten na de les een samenvatting van de behandelde stof per e-mail wordt toegezonden.

Docent: Dhr. André Leermakers
Inlichtingen: AMT-Nieuwland@home.nl  www.amt-nieuwland.nl

Donderdag 3 oktober 2019
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 67,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. A.W.J.M. (Andre) Leermakers

Cursisten eigen laptop met CEWE fotoalbum programma. CEWE wordt gebruikt door oa Albelli en Kruidvat 

19:30 - 21:30
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A.W.J.M. (Andre) Leermakers
A.W.J.M. (Andre) Leermakers
Ik ben geboren in 1947 en heb een civieltechnisch opleiding en loopbaan. Na een 40 jarig dienstverband als projectmanager/teamleider ben ik in 2008 met VUT en pensioen gegaan. Tijdens mijn HBO opleiding in de jaren zeventig ben ik geboeid geraakt door ICT. Ik heb mezelf bekwaamd in verscheidene computerprogramma's Ik heb diverse trainingen verzorgd binnen en buiten het bedrijf waar ik werkte en was binnen mijn bedrijf vaak ook de vraagbaak voor computergerelateerde problemen. Sinds 2006 geef ik diverse cursussen aan de volksuniversiteit in Den Bosch. Met ingang van het cursusjaar 2017-2018 ga ik ook cursussen aanbieden via de Volksuniversiteit Eindhoven.