Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PERDIG5

Photoshop Elements

Photoshop Elements
Cursuscode: PERDIG5

Photoshop CS, het fotobewerkingsprogramma voor de professional. Met het eenvoudigere en goedkopere programma Photoshop Elements leert u op een speelse wijze om te gaan met de belangrijkste functies van Photoshop.

Photoshop CS, het fotobewerkingsprogramma voor de professional. Met het eenvoudigere en goedkopere programma Photoshop Elements leert u op een speelse wijze om te gaan met de belangrijkste functies van Photoshop. Voor deze cursus neemt u uw eigen laptop met een Photoshop programma mee. De juiste versie van Photoshop is minder belangrijk omdat we alleen functies behandelen die in alle versies aanwezig zijn. U leert te selecteren, kopiëren en plakken van onderdelen van foto's, en deze eventueel te transformeren. Ook werken met lagen, werken met filters, retoucheren en het werken met teksten behoort tot de lesstof. Het verbeteren van de kwaliteit van foto's wordt ook even behandeld.

In 7 lessen kunt u uw foto op een professionele wijze aanpassen en manipuleren de uw eigen wensen en creativiteit.
Lesmateriaal:
1 - Voor de te volgen lessen is een eigen laptop onontbeerlijk.
2 - Het programma Photoshop Elements

Docent: Dhr. André Leermakers
Inlichtingen: AMT-Nieuwland@home.nl  www.amt-nieuwland.nl

Donderdag 19 maart 2020
7 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 156,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. A.W.J.M. (Andre) Leermakers

Eigen laptop met het programma Photoshop Elements (voorkeur) of CS, incl het netsnoer. Een bijdrage van € 10,- voor de samenvattingen aub contant voldoen in de eerste les bij de docent.

19:30 - 21:30
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A.W.J.M. (Andre) Leermakers
A.W.J.M. (Andre) Leermakers
Ik ben geboren in 1947 en heb een civieltechnisch opleiding en loopbaan. Na een 40 jarig dienstverband als projectmanager/teamleider ben ik in 2008 met VUT en pensioen gegaan. Tijdens mijn HBO opleiding in de jaren zeventig ben ik geboeid geraakt door ICT. Ik heb mezelf bekwaamd in verscheidene computerprogramma's Ik heb diverse trainingen verzorgd binnen en buiten het bedrijf waar ik werkte en was binnen mijn bedrijf vaak ook de vraagbaak voor computergerelateerde problemen. Sinds 2006 geef ik diverse cursussen aan de volksuniversiteit in Den Bosch. Met ingang van het cursusjaar 2017-2018 ga ik ook cursussen aanbieden via de Volksuniversiteit Eindhoven.