Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRESCH11

Schilderen met acryl overdag - vervolg

Schilderen met acryl overdag - vervolg
Cursuscode: CRESCH11

In de vervolgcursus wordt gewerkt aan het ontwikkelen van je eigen stijl en interesses op het gebied van acryl schilderen. Dit gebeurt net als in de beginnerscursus aan de hand van verschillende opdrachten en het kennismaken met verschillende technieken.
De opdrachten zijn wat opener zodat de cursist hier meer eigen initiatief in kan leggen en zodoende een eigen stijl kan ontwikkelen.
Docent: Mevr. I. Oerlemans
Inlichtingen:  ineoerlemans@gmail.comwww.imag-ine.nl 

Woensdag 8 januari 2020
8 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 168,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. I. (Ine) Oerlemans

U werkt met acrylverf. Verder wordt er structuurpasta, gels en mediums en andere materialen b.v. stof en karton gebruikt. We werken op acryl papier en op schildersdoek.
Lesmateriaal: € 15,- voor de hele cursus, contant te betalen in de eerste les aan de docent.

14:00 - 16:30
Locatie: Atelier Imagine (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
I. (Ine) Oerlemans
I. (Ine) Oerlemans
Ine Oerlemans studeerde aan de academie voor industriële vormgeving in Eindhoven en aan de academie voor schone kunsten in Arendonk (België). Zij heeft zich gespecialiseerd in de ets- en schildertechniek. Jarenlang was zij naast het etsen en schilderen werkzaam binnen het basisonderwijs en de ambulante begeleiding binnen het basisonderwijs, tot zij in 2008 haar eigen atelier opende en zich helemaal ging toeleggen op het schilderen en etsen en het lesgeven hierin. Momenteel verzorgt zij allerlei cursussen en workshops op creatief gebied in haar atelier: Atelier Imagine aan de Voorterweg in Eindhoven. Haar vrije werk bestaat uit etsen, experimentele grafiek en schilderijen (onder andere materie schilderen)