Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE640

Digitale fotografie, vervolgcursus

Digitale fotografie, vervolgcursus
Cursuscode: CRE640

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die beter wil leren fotograferen. Aan de orde komen onderwerpen als belichting, compositie, uitsnede en creatieve onscherpte. Elke les behandelen we een ander thema, zoals oa  Licht, Landschap, Portret en Macrofotografie. Je krijgt thuisopdrachten die tijdens de les worden besproken. Er zal een praktijkles zijn om op locatie te fotograferen. Aan deze vervolgcursus kunt u deelnemen wanneer men goed bekend is met het instellen van diafragma, sluitertijd, Iso, witbalans en belichtingscompensatie, en wat deze instellingen precies betekenen en doen.Wanneer dat niet zo is, adviseren we eerst de cursus Digitale Camera te volgen.

Docent: Denise van der Stappen
Inlichtingen: ds-fotografie@home.nl

Dinsdag 12 maart 2019
8 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 170,00
Mw. A.M.A. (Denise) van der Stappen

Aan deze vervolgcursus kunt u deelnemen wanneer u goed bekend is met het instellen van diafragma, sluitertijd, ISO, witbalans en belichtingscompensatie en weet wat deze instellingen precies betekenen en doen.
Volg anders eerst de basiscursus!
Voor de handout betaal je de docent € 7,50 bij de 1ste les.

19:00 - 21:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
A.M.A. (Denise) van der Stappen
A.M.A. (Denise) van der Stappen
Denise van der Stappen is werkzaam als freelance fotograaf. Met veel enthousiasme maakt ze reportages en portretten. Haar kennis deelt ze graag met anderen, in de vorm van beginnerscursussen en workshops.