Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE300

Combineer meer met je kleding

Combineer meer met je kleding
Cursuscode: CRE300

Hoe combineer je prints, welke kleuren kun je combineren, verhoudingen, etc. Allemaal zaken die aan de orde komen in deze workshop. Wil jij alle ins en outs leren over het combineren van kledingstukken, schrijf je dan in voor deze workshop. 

Neem ongeveer 4 kledingstukken mee: neem in ieder geval 2 kledingstukken voor het bovenlichaam en 2 voor het onderlichaam mee. Hiervan moet er één zijn waarmee je graag een combinatie wilt maken en één die je graag zou dragen maar altijd in de kast blijft hangen of je niet weet hoe je die kunt combineren. I.p.v. een kledingstuk voor het boven of onderlichaam mag je er ook een jurk bij doen.

In deze workshop krijgt u tips over kleur en stijl en ontvangt u een map met tips en informatie. Het is mogelijk om dit na de cursus uit te breiden met een persoonlijk kleur- of stijladvies.

Docent: Mevr. C. Postma
Inlichtingen: info@stylistic.nu
Website: www.stylistic.nu

Woensdag 17 april 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 27,00
Mw. C. (Conny) Postma-Smit

De materiaalkosten à 5 euro contant bij de docent te voldoen.

Neem ongeveer 4 kledingstukken mee naar deze workshop.
Neem in ieder geval 2 kledingstukken voor het bovenlichaam en 2 voor het onderlichaam mee. Hiervan moet er één zijn waarmee je graag een combinatie wilt maken en één die je graag zou dragen maar altijd in de kast blijft hangen of je niet weet hoe je die kunt combineren. I.p.v. een kledingstuk voor het boven- of onderlichaam mag je er ook een jurk bij doen.

19:00 - 21:30
Locatie: thuislocatie docent (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Conny) Postma-Smit
C. (Conny) Postma-Smit
Conny maakt al sinds haar pubertijd zelf kleding. Het begon met het maken van eenvoudige kledingstukken met behulp van de moeder van een vriendin. Als snel wilde Conny meer en is zij naailessen gaan volgen. Tijdens het zoeken naar stoffen en patronen merkte zij dat kleuren en modellen veel invloed hebben op je uiterlijk. Daar is zij zich verder ingaan verdiepen, en wilde er graag meer mee gaan doen. Conny is toen terecht gekomen bij Art of image waar zij de opleiding kleuradvies en imageconsultant heeft gevolgd. In 2006 is zij haar eigen bedrijf Stylistic gestart.