Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE301

Combineer meer met je kleding

Combineer meer met je kleding
Cursuscode: CRE301

Hoe combineer je prints, welke kleuren kun je combineren, verhoudingen, etc. Allemaal zaken die aan de orde komen in deze workshop. Wil jij alle ins en outs leren over het combineren van kledingstukken, schrijf je dan in voor deze workshop. (Neem 2 kledingstukken mee: 1 jasje, top of vest en 1 broek of rok, waarmee je graag combinaties wilt maken)
In deze workshop krijgt u tips over kleur en stijl en ontvangt u een map met tips en informatie. Het is mogelijk om dit na de cursus uit te breiden met een persoonlijk kleur- of stijladvies.

Docent: Mevr. C. Postma
Inlichtingen: info@stylistic.nu
Website: www.stylistic.nu

Dinsdag 27 november 2018
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 27,00
Mw. C. (Conny) Postma-Smit
De materiaalkosten van € 5,- de eerste les contant bij de docent te voldoen.
19:00 - 21:30
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Conny) Postma-Smit
C. (Conny) Postma-Smit
Conny maakt al sinds haar pubertijd zelf kleding. Het begon met het maken van eenvoudige kledingstukken met behulp van de moeder van een vriendin. Als snel wilde Conny meer en is zij naailessen gaan volgen. Tijdens het zoeken naar stoffen en patronen merkte zij dat kleuren en modellen veel invloed hebben op je uiterlijk. Daar is zij zich verder ingaan verdiepen, en wilde er graag meer mee gaan doen. Conny is toen terecht gekomen bij Art of image waar zij de opleiding kleuradvies en imageconsultant heeft gevolgd. In 2006 is zij haar eigen bedrijf Stylistic gestart.