Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE470

Schilderen met acryl - beginners

Schilderen met acryl - beginners
Cursuscode: CRE470

Je maakt tijdens de cursus kennis met verschillende mogelijkheden van acrylverf, gels en mediums.In de lessen komt aan de orde;* Kleuren mengen, kleurenleer* Verschillende schildertechnieken* Stilleven* Schilderen met structuren: modelleerpasta, gels en materialen (b.v. stof)* Landschap; luchten* Portret
We werken elke les met oefeningen en eigen uitwerkingen van deze oefeningen.De cursus is bedoeld voor beginners, maar ook als je al vaker met acryl geschilderd hebt kun je aansluiten bij deze cursus.
Materialen: Je werkt met acrylverf.
Verder wordt er structuurpasta, gels en mediums  en andere materialen b.v. stof en karton gebruikt.
We werken op acryl papier en op schildersdoek.
Docent: Mevr. I. Oerlemans
Inlichtingen: ineoerlemans@gmail.com, www.imag-ine.nl 

Woensdag 24 oktober 2018
8 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 160,00
Mw. I. (Ine) Oerlemans

U werkt met acrylverf. Verder wordt er structuurpasta, gels en mediums en andere materialen b.v. stof en karton gebruikt.
We werken op acryl papier en op schildersdoek.
Lesmateriaal: € 15,- voor de hele cursus, contant te betalen in de eerste les aan de docent.

19:30 - 22:00
Locatie: Atelier Imagine (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
I. (Ine) Oerlemans
I. (Ine) Oerlemans
Ine Oerlemans studeerde aan de academie voor industriële vormgeving in Eindhoven en aan de academie voor schone kunsten in Arendonk (België). Zij heeft zich gespecialiseerd in de ets- en schildertechniek. Jarenlang was zij naast het etsen en schilderen werkzaam binnen het basisonderwijs en de ambulante begeleiding binnen het basisonderwijs, tot zij in 2008 haar eigen atelier opende en zich helemaal ging toeleggen op het schilderen en etsen en het lesgeven hierin. Momenteel verzorgt zij allerlei cursussen en workshops op creatief gebied in haar atelier: Atelier Imagine aan de Voorterweg in Eindhoven. Haar vrije werk bestaat uit etsen, experimentele grafiek en schilderijen (o.a. materie schilderen)