Per categorie:


  Per soort:

FAQ

Contact

VUE nu ook op Facebook

Vacatures

In het seizoen 2017-18 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VUE.


Klik hier(boven) voor het programmaboekje als pdf [0.75 MB]Japans niveau 2


Japans niveau 2 is voor de cursisten die niveau 1 gevolgd hebben. De cursisten die willen instromen kunnen tijdens de informatieavond in het van Maerlantlyceum overleggen met de docente of direct contact opnemen.
Wij gebruiken het tekstboek “Marugoto”. Dit tekstboek benadert de communicatieve manier van het leren. In elk hoofdstuk komt basis praktische conversatie aan bod. Verder wordt er over de Japanse cultuur en gewoontes uitleg gegeven. U kunt verder oefenen met Hiragana, Katakana (Japans fonetisch schrift) en basis kanji karakters. CEFR: A1.
U dient het tekstboeken via internet te bestellen. Bestel de boeken pas als u zeker weet dat uw cursus doorgaat.
Neem uw tekstboeken bij de eerste les mee!

De tekstboeken: “Marugoto: Japanese language and culture Starter A1 Coursebook for communicative language activities” ISBN 9783875487077 “Marugoto: Japanese language and culture Starter A1 Coursebook for communicative language competence” ISBN 9783875487084

De inhoud van de cursus Japans is opgebouwd voor volwassenen.
Om deze reden is de voorkeur van de leeftijd van de cursisten minimaal 16 jaar.

Lesmateriaal: circa € 50,00 (niveau 1+2) voor boeken

Docent: Mevr. A. Pomp-Komori
Inlichtingen: akanepomp@hotmail.com

tijd: maandag 20:30-21:45 uur
periode:18 september t/m 23 april 2018 - 25 lessen
plaats:Van Maerlantlyceum Jacob van Maerlantlaan 11 EINDHOVEN
docent:A. Pomp-Komori
A. Pomp-Komori

Hajimemashite, ik ben Japanse en afgestudeerd aan de universiteit in Japan. Later heb ik de opleiding 'Japanese Language Teacher Training Program' gevolgd en daarna les gegeven aan buitenlanders die in Japan wonen.
In Nederland heb ik een aantal jaren les gegeven aan Japanse kinderen die in Nederland wonen. Sinds 2007 ben ik werkzaam aan meerdere volksuniversiteiten en taalinstituten, incidenteel tolk- en vertalingwerk.
Door wisselende verblijven in Japan en Nederland heb ik een kans gekregen om mijn geboorteland vanaf de buitenkant te bekijken. Met deze aspecten vind ik het interessant om taalles te geven en om over het eigen land te vertellen. Japan is een interessant land dat gemengd is met nieuwe- en oude cultuur. Ik wil de kennis van taal en cultuur graag delen met de cursisten.

Sluiten
extra info: Onze werkwijze: Zie Help & FAQ of 'veelgestelde vragen'

maximaal: 15 deelnemers
minimaal: 8 deelnemers
prijs: € 192,00
code: TAL211
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    


Veel meer dan Sushi of judo. Foto's