Per categorie:


  Per soort:

FAQ

Contact

VUE nu ook op Facebook

Vacatures

In het seizoen 2017-18 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VUE.


Klik hier(boven) voor het programmaboekje als pdf [0.75 MB]Tsjechisch niveau 11We gaan verder met grammatica en de woordenschat, zodat we meer uitgebreide gesprekjes kunnen voeren. We leren steeds meer over de Tsjechische cultuur, gewoontes en het dagelijks leven.

We werken de eerste twee seizoenen met boeken van de Universiteit van Amsterdam van Magda Duijkeren-Hrabová - Tsjechisch voor beginners deel 1, ISBN 978-94-90207-01-4. http://cf.hum.uva.nl/tsjechisch/leerboeken.html

Alle lesmaterialen zijn te bestellen via www.tsjechshop.nl
Voor het bestellen van boeken, graag eerst contact opnemen met de docente.

Lesmateriaal: € 60,00 (voor niveau 1 en 2 samen)

Docent: Mevr. Juliana van Keulen
Inlichtingen: juliana@chello.nl

tijd: dinsdag 19:00-20:00 uur
periode:19 september t/m 3 april 2018 - 24 lessen
plaats:Van Maerlantlyceum Jacob van Maerlantlaan 11 EINDHOVEN
docent:J. van Keulen
J. van Keulen

Ik ben van Tsjechische afkomst, maar gelukkig heb ik een Nederlandse naam, die iedereen gemakkelijk kan onthouden en uitspreken - Juliana van Keulen. Ik geef al vanaf 1987 les bij de Volksuniversiteit. Ik begon in Oss, waar ik ook al mijn benodigde diploma's heb gehaald. Kort daarna verhuisden we naar Eindhoven en ik geef hier sindsdien met veel plezier les. Tsjechisch is een moeilijke taal, waarmee mijn cursisten dapper vechten en gelukkig hebben ze er lol bij ook. Ze krijgen niet alleen informatie over de taal, maar ook over alles wat met Tsjechië te maken heeft.
Sluiten
extra info: Onze werkwijze: Zie Help & FAQ of 'veelgestelde vragen'
maximaal: 8 deelnemers
minimaal: 4 deelnemers
prijs: € 276,00
code: TAL531


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Tsjechië

Praag ... en zoveel meer.
Juliana van Keulen meldt:
In 2009 hebben we in Eindhoven de Czech club opgericht. We hebben twee keer per jaar bijeenkomsten, in het voorjaar en in het najaar. Iedereen kan binnenlopen, alleen of met een partner, en gezellig babbelen met anderen in het Tsjechisch of Nederlands. Het doel van deze ontmoetingen is contacten leggen en informatie inwinnen voor de nieuwkomers in Nederland en voor anderen alleen een ontspannen middag beleven en plezier hebben. We hebben het altijd gezellig met elkaar. Iedereen is van harte welkom!
Alle informatie kunt u vinden op onze site www.czech-club.nl.

De club lijkt niet meer zo actief te zijn. Informeer maar eens.