Per categorie:  Per soort:

VUE nu ook op

Vacatures

In het seizoen 2017-18 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VU.

Het programmaboekje is binnenkort ook digitaal beschikbaar

Turks niveau 2


De grammaticale kennis die nodig is voor de basiskennis wordt verder uitgebreid en de behandelde stof wordt in de praktijk gebracht. Hieraan kunnen cursisten deelnemen die niveau 1 hebben gevolgd. Zij-instromers graag via e-mail contact opnemen met de docent alvorens in te schrijven. Van hen wordt verwacht dat zij over het lesmateriaal beschikken en de behandelde stof van niveau 1 beheersen. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar.

De lesmethode 'Turks? Je leert het!', ISBN 978-90-9026261-1 NUR630 bestaat uit een set van 3 delen + cd, die niet los verkrijgbaar zijn. Deze set wordt bij aanvang van niveau 1 aangeschaft en gedurende een aantal cursusjaren gebruikt. Kosten € 75,00. (als u het lesmateriaal nog niet heeft aangeschaft)
Bestellen voor aanvang van de cursus, maar pas nadat u bericht heeft ontvangen dat uw cursus doorgaat.
U kunt het lesmateriaal inzien en bestellen via internet www.ag-reinders.nl.

Kom voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau naar de informatieavond, u kunt dan ook het lesmateriaal inzien. Indien u verhinderd bent, kunt u ook contact opnemen met de docente van de cursus, die u wilt volgen. Meer gegevens over de informatieavond staan op de website van de Volksuniversiteit onder het gedeelte ”algemeen”.

Docent: Mevr. A. Duijn-Baloglu
Inlichtingen: annetteduijn@hotmail.com

tijd: dinsdag 18:30-19:45 uur
periode:19 september t/m 10 april 2018 - 25 lessen
plaats:Van Maerlantlyceum Jacob van Maerlantlaan 11 EINDHOVEN
docent:A. Duijn- Baloglu
A. Duijn- Baloglu
Mevr. Duijn-Baloglu is geboren in Istanbul en is woonachtig in Eindhoven. Aan de Rijksuniversiteit te Utrecht heeft zij bij de Faculteit Geesteswetenschappen de opleiding 'Turkse taalverwerving' met succes afgerond. Sinds een aantal jaren is zij als docente Turks verbonden aan de Volksuniversiteit Eindhoven.
Sluiten
extra info: Onze werkwijze: Zie Help & FAQ of 'veelgestelde vragen'


maximaal: 16 deelnemers
minimaal: 7 deelnemers
prijs: € 205,00
code: TAL545  
aanmeldformulier / registration form
  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Turkije

Turkije ... veel meer dan alleen maar strand.

Maar er eens heen en een hotel boeken?