Per categorie:


  Per soort:

FAQ

Contact

VUE nu ook op Facebook

Vacatures

In het seizoen 2017-18 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VUE.


Klik hier(boven) voor het programmaboekje als pdf [0.75 MB]Spaans, conversatie 1 overdag


De conversatiecursus niveau 1 is geschikt voor cursisten die een groot deel van de grammatica afgerond hebben en het geleerde vlot in de praktijk willen leren brengen.

Tijdens deze conversatiecursus komen gespreksonderwerpen uit het alledaagse leven aan bod. Hoewel het vergroten van de spreekvaardigheid de basisactiviteit van deze cursus is, wordt ook nog aandacht aan grammaticale kennis besteed.

De lessen worden zoveel mogelijk in het Spaans gegeven. Er wordt een actieve bijdrage van u verwacht tijdens het voeren van gesprekken. Aan het eind van deze cursus zal uw spreekvaardigheid aanzienlijk zijn verbeterd. U kunt dan eventueel doorstromen naar de vervolgcursus: Spaans Conversatie niveau 2.

Als u voor het eerst een conversatiecursus Spaans aan de Volksuniversiteit Eindhoven gaat volgen, dan raden wij u zeker aan naar de informatieavond te komen .

Mocht u de informatieavond niet kunnen bezoeken, dan kunt u de docent uw vragen mailen.

Lesmateriaal :
voor de cursus op dinsdagochtend verzorgt de docente zelf het materiaal.
Kosten ca. 10,-

Docent: Mevr. C. Verberne (cursus overdag)
Inlichtingen: verberne@on.nl

tijd: dinsdag 09:00-10:00 uur
periode:19 september t/m 10 april 2018 - 25 lessen
plaats:Buurtcentrum De Ronde Tongelresestraat 146 EINDHOVEN
docent:C. Verberne - Verhagen
C. Verberne - Verhagen

Na de middelbare school wist ik het zeker: ik zou Frans studeren en niet voor de klas gaan staan, maar hoe anders kan het lopen. Ik koos voor een opleiding vertaalkunde in Brussel, waar ik naast het Frans nog een tweede taal moest kiezen. Italiaans had mij altijd mooi in de oren geklonken, maar omdat die combinatie dat jaar niet werd opgestart dacht ik: dan maar Spaans. Achteraf een geluk: Spaans is immers in alle opzichten een wereldtaal! Na mijn studie heb ik als freelance vertaler een eigen bedrijf opgestart (www.verbernevertaaldiensten.nl) en ben ik daarnaast ook cursussen gaan verzorgen. In eerste instantie via taleninstituten voor zakenlieden, voor wie het zaak was op korte termijn een hoog niveau te bereiken. Later -toen ik na de komst van de kinderen niet meer zo flexibel inzetbaar was- werden het avondcursussen Spaans voor Volksuniversiteiten, waar mijn grootste streven is geworden het leren van Spaans voor álle cursisten -ongeacht vooropleiding of aanleg- leuk te maken en hen enthousiast te maken voor deze prachtige taal!

Sluiten
extra info: Onze werkwijze: Zie Help & FAQ of 'veelgestelde vragen'


maximaal: 12 deelnemers
minimaal: 8 deelnemers
prijs: € 183,00
code: TAL468

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    


Gelukkig realiseren steeds meer mensen zich dat Spaans een echte wereldtaal is.
Boek eens een hotel in Spanje.