Per categorie:  Per soort:

VUE nu ook op

Vacatures

In het seizoen 2017-18 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VU.

Het programmaboekje is binnenkort ook digitaal beschikbaar

Spaans, conversatie 3 overdag


Deze conversatiecursus Spaans niveau 3 is een vervolg op de Conversatiecursus Spaans niveau 2. Deze cursus is echter ook geschikt voor gevorderde cursisten, die een zekere kennis van de Spaanse taal hebben.

Tijdens de lessen komen de cultuur en het reizen in een Spaanstalige land aan bod. Diverse situaties en tips op het gebied van interactie met moedertaalsprekers worden besproken. De cursisten kunnen zelf ook thema's aandragen.

De verschillende soorten mondelinge oefeningen, discussies of debatten (die met zijn tweeŰn of in kleine groepjes worden uitgevoerd) zorgen ervoor dat de cursisten ook de woordenschat actief gebruiken. Met behulp van actuele en authentieke teksten en video's kunnen de cursisten een eigen mening vormen en discussiŰren in het Spaans. Er kan ook geoefend worden met idiomatische uitdrukkingen en vaste combinaties van woorden, want ze zijn zeker een goed hulpmiddel om te kunnen communiceren. Tijdens de cursus wordt er natuurlijk aandacht besteed aan de uitspraak en de intonatie.

Het doel van deze cursus is dat de cursist onvoorbereid en spontaan kan deelnemen aan een gesprek in het Spaans zonder al te veel moeite.
Er wordt in principe geen theorie m.b.t. grammatica klassikaal behandeld. De nadruk ligt op het verbeteren van uw spreekvaardigheid met veel persoonlijke aandacht en het uitbreiden van de woordenschat. Aan het eind van deze cursus is het mogelijk om eventueel door te stromen naar een vervolgcursus in het volgende seizoen.

Lesmateriaal:

Boek: El mundo en espa˝ol + audio-cd (ISBN: 9789460304828)
Auteur: o.a. Gonzalo, Cabrera, Rueda.
Prijs: circa 25 euro
Intertaal uitgeverij b.v.

Het lesmateriaal moet u zelf vˇˇr aanvang van de cursus aanschaffen. Bestel het boek pas als u zeker weet dat uw cursus doorgaat. Neem uw lesboek plus pen en papier de eerste les mee!

Docent: Mevr. Natalia Diaz Romero
E-mailadres: info@nedes.nl
Website: www.nedes.nl

tijd: dinsdag 09:45-10:45 uur
periode:19 september t/m 10 april 2018 - 25 lessen
plaats:Buurtcentrum De Ronde Tongelresestraat 146 EINDHOVEN
docent:N.J. Diaz Romero
N.J. Diaz Romero

Ik ben Natalia Diaz Romero, geboren en getogen in Argentinië. In 2001 verhuisde ik naar Nederland.
Taal is mijn passie en communiceren is mijn werk in het dagelijks leven.
In december 2012 studeerde ik af als Vertaler Spaans-Nederlands. Sindsdien werk ik als vertaalster, tolk en taaltrainster in het Spaans en Nederlands als tweede taal.
Het lesgeven bevalt mij uitstekend en dat combineer ik met mijn werk als vertaalster en tolk.
Ik heb verschillende cursussen gevolgd om meer pedagogische kennis op te bouwen op het gebied van lessen geven in het Spaans als tweede taal.
Het is belangrijk voor mij is dat de cursist zich thuis kan voelen en geniet van het leren van het Spaans. Ik probeer zo veel mogelijk een gevarieerd en actueel materiaal te gebruiken tijdens de lessen die de cursist een schets geeft van de mooie en veelzijdige Spaanstalige cultuur.
Sluiten
extra info: Onze werkwijze: Zie Help & FAQ of 'veelgestelde vragen'


maximaal: 9 deelnemers
minimaal: 6 deelnemers
prijs: € 183,00
code: TAL477  
aanmeldformulier / registration form
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    


Gelukkig realiseren steeds meer mensen zich dat Spaans een echte wereldtaal is.
Boek eens een hotel in Spanje.