Per categorie:


  Per soort:

FAQ

Contact

VUE nu ook op Facebook

Vacatures

In het seizoen 2017-18 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VUE.


Klik hier(boven) voor het programmaboekje als pdf [0.75 MB]Frans, conversatie algemeen


Deze conversatiecursus is bedoeld om uw communicatieve vaardigheden in het Frans uit te breiden. Wil je je mondeling beter uit kunnen drukken in het Frans dan kun je hier in deze lessen aan werken met behulp van heel divers lesmateriaal: teksten, liedjes, youtube-filmpjes, stellingen en spelvormen. We werken per thema en volgen daarbij de actualiteit of gaan in op een thema dat de cursisten zelf aandragen. Met enige regelmaat zullen ook grammaticale onderwerpen aan bod komen. Er heerst een ongedwongen sfeer.

Heeft u meerdere jaren Franse les gevolgd of op andere wijze al een goed niveau bereikt, dan is dit een geschikte cursus voor u.

Wij raden nieuwe deelnemers aan contact op te nemen met de docent, alvorens in te schrijven i.v.m. het bepalen van het niveau.

Lesmateriaal: circa € 10.-
Docent: Mevr. Simone Siteur
Inlichtingen: simonesiteur@gmail.com

tijd: dinsdag 20:00-21:00 uur
periode:26 september t/m 27 maart 2018 - 22 lessen
plaats:Van Maerlantlyceum Jacob van Maerlantlaan 11 EINDHOVEN
docent:S.R. Siteur
S.R. Siteur

De franse taal is mijn hobby en mijn werk. Ik heb Frans gestudeerd in Nijmegen, heb een tiental jaren in Frankrijk gewoond, ben docente geweest op een middelbare school en richt mij nu op onderwijs voor volwassenen. Sinds een aantal jaren geef ik met plezier les aan de Volksuniversiteit Eindhoven. J'aime la langue française! Et vous?
Sluiten
extra info: Onze werkwijze: Zie Help & FAQ of 'veelgestelde vragen'


maximaal: 10 deelnemers
minimaal: 8 deelnemers
prijs: € 153,00
code: TAL110

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Frankrijk

Bestel eventueel on-line [nadat u bericht hebt ontvangen dat voor u de cursus doorgaat] C'est bien ça, deel 1, Noordhoff, Tekstboek ISBN 978 90 01 40288 4 bij Bruna en Werkboek ISBN 978 90 01 40287 7 [inclusief 2 CDs] bij Bruna Kijk wel welk boek bij uw cursus nodig is! Voor conversatie zijn geen boeken nodig! Voor hogere niveau's deel 2, C'est bien ça, Noordhoff, Tekstboek ISBN 978 90 01 40291 4 bij Bruna en daarbij Werkboek ISBN 978 90 01 40292 1 [inclusief 2 CDs] ook bij Bruna
Boek eventueel on-line een hotel in Frankrijk, bijvoorbeeld in de Alpen of Ile-de-France, in België, bijvoorbeeld in de Hoge Venen of Belgisch Luxemburg, het Hertogdom Luxemburg of verder weg Quebec.