Per categorie:


  Per soort:

FAQ

Contact

VUE nu ook op Facebook

Vacatures

In het seizoen 2017-18 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VUE.


Klik hier(boven) voor het programmaboekje als pdf [0.75 MB]Spaans niveau 4 - overdag


Algemene opbouw van het cursusaanbod Spaans:

In de eerste 5 cursusjaren leert u op een degelijke manier Spaans te verstaan èn te spreken. De intensief cursussen zijn bedoeld voor diegenen, die de taal in kortere tijd willen leren. Enige ervaring met het leren van vreemde talen is hiervoor wenselijk. De conversatiecursussen zijn voor cursisten die de hele basisgrammatica hebben bestudeerd en het geleerde vlotter in praktijk willen leren brengen.

Bij Niveau 4 ligt de focus op het gebruik van de verleden tijden (op weg naar niveau A2)
Het lesmateriaal voor niveau 4 is:

Con Gusto 2, uitgeverij Intertaal
Tekstboek ISBN 9789460301247, auteur Lloret Ivorra e.a.
Werkboek ISBN 9789460301254, auteur Lloret Ivorra e.a.

U kunt de boeken bestellen bij de uitgever Intertaal. Let u goed op de prijs als u de boeken elders bestelt!

Het lesmateriaal moet u zelf vóór aanvang van de cursus aanschaffen. Bestel de boeken pas als u zeker weet dat uw cursus doorgaat. Neem uw lesboeken de eerste les mee!

Voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau kom naar de informatieavond of contacteer de docente van de cursus, die u wilt volgen. Meer gegevens over de informatieavond staan op de website van de Volksuniversiteit onder het gedeelte “algemeen”.

Lesmateriaal: circa € 65,00

Docent: Mevr. C. Verberne
Inlichtingen: verberne@on.nl

tijd: woensdag 10:15-11:15 uur
periode:20 september t/m 4 april 2018 - 25 lessen
plaats:Portanto Talenbureau Orpheuslaan 13 EINDHOVEN
docent:C. Verberne - Verhagen
C. Verberne - Verhagen

Na de middelbare school wist ik het zeker: ik zou Frans studeren en niet voor de klas gaan staan, maar hoe anders kan het lopen. Ik koos voor een opleiding vertaalkunde in Brussel, waar ik naast het Frans nog een tweede taal moest kiezen. Italiaans had mij altijd mooi in de oren geklonken, maar omdat die combinatie dat jaar niet werd opgestart dacht ik: dan maar Spaans. Achteraf een geluk: Spaans is immers in alle opzichten een wereldtaal! Na mijn studie heb ik als freelance vertaler een eigen bedrijf opgestart (www.verbernevertaaldiensten.nl) en ben ik daarnaast ook cursussen gaan verzorgen. In eerste instantie via taleninstituten voor zakenlieden, voor wie het zaak was op korte termijn een hoog niveau te bereiken. Later -toen ik na de komst van de kinderen niet meer zo flexibel inzetbaar was- werden het avondcursussen Spaans voor Volksuniversiteiten, waar mijn grootste streven is geworden het leren van Spaans voor álle cursisten -ongeacht vooropleiding of aanleg- leuk te maken en hen enthousiast te maken voor deze prachtige taal!

Sluiten
extra info: Onze werkwijze: Zie Help & FAQ of 'veelgestelde vragen'


maximaal: 15 deelnemers
minimaal: 8 deelnemers
prijs: € 157,00
code: TAL435 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    


Gelukkig realiseren steeds meer mensen zich dat Spaans een echte wereldtaal is.
Boek eens een hotel in Spanje.