Per categorie:


  Per soort:

FAQ

Contact

VUE nu ook op Facebook

Vacatures

In het seizoen 2017-18 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VUE.


Klik hier(boven) voor het programmaboekje als pdf [0.75 MB]Turks niveau 1


Het Turkije Turks behoort niet tot de Indo-Europese talen, maar tot de Turkse taalfamilie. Het is een opzichzelfstaande taal en is volstrekt anders dan het Nederlands. Het vergt doorzettingsvermogen om je deze taal eigen te maken. Kennis van de basisgrammatica wordt verondersteld. In dit cursusjaar wordt inzicht verkregen in de structuur van deze taal. De nadruk ligt op het behandelen van de grammaticale kennis en hoe deze toe te passen in nog zeer beperkte communicatieve vaardigheden. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar.

De lesmethode 'Turks? Je leert het!', ISBN 978-90-9026261-1 NUR630 bestaat uit een set van 3 delen + cd, die niet los verkrijgbaar zijn. Deze set wordt bij aanvang van niveau 1 aangeschaft en gedurende een aantal cursusjaren gebruikt. Kosten € 75,00. Bestellen voor aanvang van de cursus, maar pas nadat u bericht heeft ontvangen dat uw cursus doorgaat.
U kunt het lesmateriaal inzien en bestellen via internet:www.ag-reinders.nl.

Kom voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau naar de informatieavond, u kunt dan ook het lesmateriaal inzien. Indien u verhinderd bent, kunt u ook contact opnemen met de docente van de cursus, die u wilt volgen. Meer gegevens over de informatieavond staan op de website van de Volksuniversiteit onder het gedeelte ”algemeen”.

Docent: Mevr. A. Duijn-Baloglu
Inlichtingen: annetteduijn@hotmail.com

tijd: donderdag 18:30-19:45 uur
periode:26 oktober t/m 5 april 2018 - 21 lessen
plaats:Van Maerlantlyceum Jacob van Maerlantlaan 11 EINDHOVEN
docent:A. Duijn- Baloglu
A. Duijn- Baloglu
Mevr. Duijn-Baloglu is geboren in Istanbul en is woonachtig in Eindhoven. Aan de Rijksuniversiteit te Utrecht heeft zij bij de Faculteit Geesteswetenschappen de opleiding 'Turkse taalverwerving' met succes afgerond. Sinds een aantal jaren is zij als docente Turks verbonden aan de Volksuniversiteit Eindhoven.
Sluiten
extra info: Onze werkwijze: Zie Help & FAQ of 'veelgestelde vragen'


attentie: De aanvangsdatum van deze cursus is met 1 week uitgesteld naar dinsdag 26 oktober 2017.
maximaal: 9 deelnemers
minimaal: 8 deelnemers
prijs: € 205,00
code: TAL540
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Turkije

Turkije ... veel meer dan alleen maar strand.

Maar er eens heen en een hotel boeken?