Per categorie:  Per soort:

VUE nu ook op

Vacatures

In het seizoen 2017-18 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VU.

Het programmaboekje is binnenkort ook digitaal beschikbaar

Frans, conversatie algemeen niveau gemiddeld


Deze conversatiecursus is bedoeld om uw communicatieve vaardigheden in het Frans uit te breiden. Wil je leren makkelijker een gesprek aan te gaan in het Frans dan kun je dit oefenen met behulp van heel divers lesmateriaal: teksten, liedjes, actualiteiten, stellingen en spelvormen. Cursisten worden uitgenodigd dingen te beschrijven, dingen over zichzelf en over bepaalde onderwerpen te vertellen. Er heerst een ongedwongen sfeer.
Vindt u het leuk om Frans te praten? Heeft u meerdere jaren Franse les gevolgd of op andere wijze al een behoorlijke basiskennis opgebouwd, dan is dit een geschikte cursus voor u. We werken per thema en volgen daarbij de actualiteit of gaan in op een thema dat de cursisten zelf aandragen. Met enige regelmaat zullen ook grammaticale onderwerpen aan bod komen.
Wij raden nieuwe deelnemers aan contact op te nemen met de docent, alvorens in te schrijven i.v.m. het bepalen van het niveau.

Lesmateriaal: circa € 10,Docent: Mevr. Simone Siteur Inlichtingen: simonesiteur@gmail.com

tijd: donderdag 11:15-12:45 uur
periode:21 september t/m 5 april 2018 - 25 lessen
plaats:Buurtcentrum De Ronde Tongelresestraat 146 EINDHOVEN
docent:S.R. Siteur
S.R. Siteur

De franse taal is mijn hobby en mijn werk. Ik heb Frans gestudeerd in Nijmegen, heb een tiental jaren in Frankrijk gewoond, ben docente geweest op een middelbare school en richt mij nu op onderwijs voor volwassenen. Sinds een aantal jaren geef ik met plezier les aan de Volksuniversiteit Eindhoven. J'aime la langue française! Et vous?
Sluiten
extra info: Onze werkwijze: Zie Help & FAQ of 'veelgestelde vragen'


maximaal: 8 deelnemers
minimaal: 6 deelnemers
prijs: € 275,00
code: TAL112  
aanmeldformulier / registration form
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Frankrijk

Bestel eventueel on-line [nadat u bericht hebt ontvangen dat voor u de cursus doorgaat] C'est bien ça, deel 1, Noordhoff, Tekstboek ISBN 978 90 01 40288 4 bij Bruna en Werkboek ISBN 978 90 01 40287 7 [inclusief 2 CDs] bij Bruna Kijk wel welk boek bij uw cursus nodig is! Voor conversatie zijn geen boeken nodig! Voor hogere niveau's deel 2, C'est bien ça, Noordhoff, Tekstboek ISBN 978 90 01 40291 4 bij Bruna en daarbij Werkboek ISBN 978 90 01 40292 1 [inclusief 2 CDs] ook bij Bruna
Boek eventueel on-line een hotel in Frankrijk, bijvoorbeeld in de Alpen of Ile-de-France, in België, bijvoorbeeld in de Hoge Venen of Belgisch Luxemburg, het Hertogdom Luxemburg of verder weg Quebec.