Per categorie:  Per soort:

FAQ

Contact

VUE nu ook op Facebook

Vacatures

In het seizoen 2017-18 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VUE.


Klik hier(boven) voor het programmaboekje als pdf [0.75 MB]Office Word en Excel


Inmiddels zijn vele mensen bekend met de Pakketten Word en Excel van MS Office. Ze dienen als standaard voor tekstverwerken en rekenprogramma (spreadsheet). In deze cursus wordt u bijgespijkerd in het omgaan met deze progamma's en krijgt u extra vaardigheden die het werken met de pakketten veel handiger maken. Ook leert u de combinatie mogelijkheden van bij de pakketten zodat u uw werk nog efficiënter kunt uitvoeren. Denk hierbij aan samenvoegen van Word en Excelbestanden tot bv mailings en andere toepassingen. Ook wordt even aandacht besteed aan het pakket Open Office, dat in vele opzichten heel erg lijkt op MS Office maar gratis verkrijgbaar is op het Internet en volledig compatibel is met MS Office.

Voor deze cursus moet u uw eigen laptop met Office meenemen.

Bij alle lessen geldt dat de cursisten na de les een samenvatting van de behandelde stof per e-mail wordt toegezonden.

Lesmateriaal:
Een bijdrage van € 5,- voor de samenvattingen.

Docent: Dhr. André Leermakers
Inlichtingen: www.amt-nieuwland.nl

tijd: donderdag 19:30-21:30 uur
periode:25 januari t/m 22 maart 2018 - 8 lessen
plaats:Van Maerlantlyceum Jacob van Maerlantlaan 11 EINDHOVEN
docent:A.W.J.M. Leermakers
A.W.J.M. Leermakers
Ik ben geboren in 1947 en heb een civieltechnisch opleiding en loopbaan. Na een 40 jarig dienstverband als projectmanager/teamleider ben ik in 2008 met VUT en pensioen gegaan. Tijdens mijn HBO opleiding in de jaren zeventig ben ik geboeid geraakt door ICT. Ik heb mezelf bekwaamd in verscheidene computerprogramma's
Ik heb diverse trainingen verzorgd binnen en buiten het bedrijf waar ik werkte, en was binnen mijn bedrijf vaak ook de vraagbaak voor computer gerelateerd problemen.
Sinds 2006 geef ik diverse cursussen aan de volksuniversiteit in Den Bosch. Met ingang van het cursusjaar 2017-2018 ga ik ook cursussen aanbieden via de volksuniversiteit Eindhoven.
Sluiten
extra info: Onze werkwijze: Zie Help & FAQ of 'veelgestelde vragen'

maximaal: 15 deelnemers
minimaal: 6 deelnemers
prijs: € 155,00
code: VAA654  
aanmeldformulier / registration form
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: