Per categorie:  Per soort:

FAQ

Contact

VUE nu ook op Facebook

Vacatures

In het seizoen 2017-18 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VUE.


Klik hier(boven) voor het programmaboekje als pdf [0.75 MB]Introductieworkshop Mindfulness


Mindfulness betekent opmerkzaamheid. Het is veelvuldig uit wetenschappelijk onderzoek gebleken, dat gerichte aandacht de gedachtenstroom in je hoofd onderbreekt. Dat brengt rust en ontspanning.

Wat is Mindfulness eigenlijk en kan het iets voor je betekenen?

Door de introductieworkhop maak je kennis met Mindfulness. Door de combinatie van uitleg en oefeningen kun je het zelf ervaren. Ook zal de Aandachttraining Mindfulness toegelicht worden en is er gelegenheid tot vragen stellen.

Deze introductieworkshop is voor iedereen bedoeld, die wil weten wat Mindfulness is en wat het voor je zou kunnen betekenen.

Docent: Mevr. N. Timmermans

Inlichtingen: mail@focusatheart.com en www.focusatheart.com

tijd: maandag 20:00-22:00 uur
startdatum:5 februari 2018
plaats:Praktijk FocusatHeart Wijk Stratum-Zuid (buurt Schuttersbosch) EINDHOVEN
docent:N.J.M. Timmermans
N.J.M. Timmermans

Hallo, ik ben Natasja Timmermans (1970) uit Eindhoven.
Focus at Heart (Focus@Heart) is de naam van mijn praktijk, die zich richt op Mindfulness, Compassie, meditatie, en coaching. Ik werk graag met kleine groepen, waardoor ik eenieder meer aandacht kan geven en er meer aandacht is voor elkaar.
Graag wil ik mijn enthousiasme en passie voor Mindfulness en mijn ervaringen hierin met je delen.
Als trainer van vaardigheidsmodules voor volwassen bij een geestelijke gezondheidsinstelling heb ik direct kunnen zien welke positieve resultaten Mindfulness de deelnemers brengt. Na zelf de training Mindfulness te hebben gevolgd, ben ik helemaal enthousiast geworden en heb ik me bijgeschoold tot gecertificeerd Mindfulnessdocent. Jarenlang heb ik met veel plezier Mindfulnesstrainingen gegeven aan verschillende doelgroepen. In de zomer van 2013 ben ik mijn eigen bedrijf gestart om de kracht van Mindfulness breder te kunnen uitdragen; dit doe ik onder andere via de Volksuniversiteit.
Sluiten
extra info: Onze werkwijze: Zie Help & FAQ of 'veelgestelde vragen'

maximaal: 8 deelnemers
minimaal: 6 deelnemers
prijs: € 12,00
code: GEZ173  
aanmeldformulier / registration form
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: