Per categorie:  Per soort:

VUE nu ook op

Vacatures

In het seizoen 2016-17 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VU.

Het programmaboekje is ook digitaal beschikbaar

Excursie Rotterdam: Markthal, Erasmus en Delfshaven


(U geniet meer van de excursie na het volgen van de lezing!)

U wilt toch nog steeds eens naar de Markthal en ook eens de beroemde Erasmusbrug beleven per tram en dan heerlijk rondkijken in de Parel van Rotterdam, Delfshaven?

Onze docent Aad Engelfriet, Rotterdammer en stadsgids voor Rotterdam, heeft dit natuurlijk al diverse keren gedaan en nodigt hierbij ook U uit.

Vanaf station Blaak wandelen we naar de Markthal, erna langs het oudste standbeeld van Nederland (Erasmus) naar de Coolsingel en stappen daar op de tram richting Erasmusbrug v.v.

Erna per tram naar Delfshaven.

Via het Oude Westen per tram terug naar het nieuwe Rotterdam CS station!

Gaat u (weer) mee?

- Kosten exclusief lunch etc en OV kosten (OV Chipkaart sterk aanbevolen t.b.v. RET), definitieve reisschema tijdens lezing of per email, docent haalt deelnemers op van station Eindhoven
- Excursie gaat altijd door / u dient goed ter been te zijn
- Vergeet uw fototoestel niet
- Maximum aantal deelnemers excursie: 15, evt wordt een 2e datum gekozen

Aad Engelfriet
Geldroppenaar, webmaster van een van de grootste Nederlandstalige geschiedenis websites met soms 200.000 unieke bezoekers per maand, ook stadsgids voor ca 20 steden. Cultureel-historisch reisleider voor landen als China, Tibet, MongoliŽ, Oezbekistan en RoemeniŽ, maar begeleidt ook reizen naar zijn favoriete vakantieland Groot-BrittanniŽ. Geeft ernaast ook nog heel veel lezingen.


tijd: woensdag 09:00-18:00 uur
startdatum:19 april 2017
plaats:Centraal Station Eindhoven Neckerspoel 10A EINDHOVEN
docent:A. Engelfriet
A. Engelfriet

Aad Engelfriet
Geldroppenaar, webmaster van een van de grootste Nederlandstalige geschiedenis websites met soms 200.000 unieke bezoekers per maand, stadsgids voor ca 20 steden, cultureel-historisch reisleider voor landen als China, Tibet, Mongolië, Oezbekistan, maar begeleidt ook veel reizen naar zijn favoriete vakantieland Groot-Brittannië, o.m. Koning Arthur reizen en reizen naar Schotland.
Sluiten
extra info: Onze werkwijze: Zie Help & FAQ of 'veelgestelde vragen'
maximaal: 15 deelnemers
minimaal: 8 deelnemers
prijs: € 23,00
code: XLE015  
aanmeldformulier / registration form
  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: