Per categorie:


  Per soort:

FAQ

Contact

VUE nu ook op Facebook

Vacatures

In het seizoen 2017-18 organiseert de Volksuniversiteit opnieuw lezingen in het Academisch Genootschap. Gratis voor vriend(inn)en van de VUE.


Klik hier(boven) voor het programmaboekje als pdf [0.75 MB]Recent

Ingeschreven op onze Nieuwsbrief? Die komt op onregelmatige datums maar in principe 1 keer per maand. Dus geen overstromende inbox. Het is echter mogelijk dat u het bericht niet direct ziet bij webmail, bijvoorbeeld met gmail. Kijk dan eerst bij het tabblad Reclame of anders bij SPAM. Geef daar op: Geen Spam.

 

Indien bij reclame, sleep dan naar het tabblad Primair en antwoordt JA of toekomstige berichten ook bij Primair moeten komen.


 

U krijgt dan een bevestiging:


 JAARVERSLAG SEIZOEN 2015/2016
|lees verder... [pdf] 

 

JAARVERSLAG SEIZOEN 2014/2015
Lees verder... [pdf] 

 JAARVERSLAG SEIZOEN 2013/2014
Lees verder ...  [pdf]

JAARVERSLAG SEIZOEN 2012/2013
Lees verder ..., [pdf]

 Simpele vertaal hulp? Klik hier  Simple translation help? Click here.


Now also FAQ in English

  • In 2013 bestond de Volksuniversiteit Eindhoven alweer 75 jaar. Dus in 2018 alweer 80 jaar!
  • Ook al doet de VUE veel op multicultureel gebied ontvangt die geen subsidie.
  • De gehele site is nu https, dus uw inschrijvingen zijn extra beschermd.
    Echter bij externe informatie kunt u een mededeling/vraag krijgen over niet beveiligde inhoud. Dit betreft onder andere het cultureel woordenboek. Wilt u dat ook zien, klik dan op nee bij de vraag.

Interessante [?] informatie uit het CultureelWoordenboek. Klik onder de tekst op het groene driekwart cirkel pijltje voor een volgend lemma.

 Life uit Covent Garden

Wilt u live! meegenieten van de mooiste opera's en avondvullende balletten, rechtstreeks uit het Londense Royal Opera House / Covent Garden?

Dat kan! Gewoon in Eindhoven bij Natlab door PlazaFutura.

Dit seizoen kunt u er live bij zijn in de grote Podiumzaal van Natlab, waar u in stijl wordt ontvangen. U ziet de balletten en opera's op ons extra grote scherm, met het professionele geluid van Dolby 7.1.
Combineer deze voorstellingen met een diner vooraf in het sfeervolle restaurant, waarvoor chef-kok Martijn van Leeuwen een speciaal Opera-menu heeft samengesteld. Ook in de pauzes is er een feestelijke omlijsting van deze opera-avonden.

Van september tot en met juni is Natlab maandelijks live verbonden met het Royal Opera House / Covent Garden in Londen. Een unieke kans om u feestelijk te kleden, (h)eerlijk te dineren en daarna onder het genot van een welkomstdrankje te genieten van één van de verschillende voorstellingen op wereldniveau. Voorstellingen op dinsdag of woensdag.

Tickets zijn € 25,00 (€ 20,00 voor Plaza Pas houders) incl. het welkomstdrankje. U wordt graag verwelkomd bij deze bijzondere voorstellingen!

Let op: Op zondagen worden Encore voorstellingen vertoond. Dit zijn dezelfde opera en ballet voorstellingen, alleen niet live. De encore tickets zijn € 22,50 (€ 17,50 voor Plaza Pas houders). Lees meer...

English:
The finest operas and evening-long ballets from London’s Royal Opera House in Covent Garden are now also showing in Natlab via live stream. Opera lovers unable to attend premiere nights at the renowned Royal Opera House in London can now still enjoy the sharpest productions and the best singing performances from the comfort of a seat.

Lees meer...

Cultureel Woordenboek

Ziet u dat navigatie naar de pagina [van het Woordenboek] is geannuleerd dan hebt u Ja geantwoord op de vraag of u alleen informatie via een beveiligde verbinding wilde ontvangen. Refresh pagina en kies Nee

Of ga direct naar de site http://www.cultureelwoordenboek.nl/Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Hier vind u
het Nieuwsbrief archief

Door een wijziging van website adres werken de links in nieuwsbrieven van vóór april 2012 meestal niet meer. De links naar specifieke activiteiten werken slechts in het lopende cursusjaar.