Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DIG301

Office Word en Excel

Office Word en Excel
Cursuscode: DIG301

Inmiddels zijn vele mensen bekend met de Pakketten Word en Excel van MS Office. Ze dienen als standaard voor tekstverwerken en rekenprogramma (spreadsheet). In deze cursus wordt u bijgespijkerd in het omgaan met deze programma’s en krijgt u extra vaardigheden die het werken met de pakketten veel handiger maken. Ook leert u de combinatie mogelijkheden van beide pakketten zodat u uw werk nog efficiënter kunt uitvoeren. Denk hierbij aan samenvoegen van Word en Excelbestanden tot bv mailings en andere toepassingen. Ook wordt even aandacht besteed aan het pakket Open Office, dat in vele opzichten heel erg lijkt op MS Office maar gratis verkrijgbaar is op het Internet en volledig compatibel is met MS Office.

Docent: Dhr. André Leermakers
Inlichtingen: AMT-Nieuwland@home.nl  www.amt-nieuwland.nl

Donderdag 6 december 2018
7 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 149,00
Dhr. A.W.J.M. (Andre) Leermakers
Uw laptop met Office 2013 of later incl. het netsnoer. Een bijdrage van € 5,- voor de samenvattingen, s.v.p contant te voldoen in de eerste les bij de docent.
19:30 - 21:30
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
A.W.J.M. (Andre) Leermakers
A.W.J.M. (Andre) Leermakers
Ik ben geboren in 1947 en heb een civieltechnisch opleiding en loopbaan. Na een 40 jarig dienstverband als projectmanager/teamleider ben ik in 2008 met VUT en pensioen gegaan. Tijdens mijn HBO opleiding in de jaren zeventig ben ik geboeid geraakt door ICT. Ik heb mezelf bekwaamd in verscheidene computerprogramma's Ik heb diverse trainingen verzorgd binnen en buiten het bedrijf waar ik werkte en was binnen mijn bedrijf vaak ook de vraagbaak voor computergerelateerde problemen. Sinds 2006 geef ik diverse cursussen aan de volksuniversiteit in Den Bosch. Met ingang van het cursusjaar 2017-2018 ga ik ook cursussen aanbieden via de Volksuniversiteit Eindhoven.