Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DIG103

Werken met iMac en Macbook Pro/Air

Werken met iMac en Macbook Pro/Air
Cursuscode: DIG103

Haal meer uit je Macbook of iMacWanneer je overstapt van een Windows PC naar Apple PC of laptop merk je dat het Apple besturingssysteem net iets anders is. Het is niet moeilijk maar de knoppen zitten net weer op een ander plaats. Het Apple besturingssysteem heeft heel veel handige mogelijkheden
Inhoud:
Alle basiszaken zoals mapjes maken, bureaublad indelen, zoeken etc. komen aan de orde. We behandelen ook een aantal handige programma's om met foto's te werken en op te slaan. Hoe je programma's kunt installeren en verwijderen. Leer werken met de iCloud. Hoe koppel je een iPad of iPhone aan je Mac. Werken met de tekstverwerker Page van Apple etc. Een volledige cursus waarmee u alle mogelijkheden van uw Imac of Macbook leert. Geschikt voor een beginnende en gevorderde Apple gebruiker. Ik behandel ook veel praktische vragen.

Docent: Jan de Waal
Inlichtingen: info@digibieb.nl  http://digibieb.nl

Donderdag 14 februari 2019
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 64,00
Dhr. J.G.W. (Jan) de Waal
Neemt u de laptop mee incl. netsnoer.
De kosten voor de reader zijn op dit moment nog onbekend.
19:00 - 21:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
J.G.W. (Jan) de Waal
J.G.W. (Jan) de Waal
Ik ben Jan de Waal geboren 1950 in Eindhoven. Ik heb zeer bewust alle digitale- en internet ontwikkelingen actief meegemaakt en vorm gegeven. Ik ben opgeleid als HBO bibliothecaris en hiervoor ook op HBO niveau scholing, vorming en training opleiding gevolgd, Ik was vanaf 1987 tot december 2015 werkzaam in de bibliotheek in Oss. Daar ben ik mij vanaf het begin gaan richten op alle digitale aspecten. In het verleden heb ik ook diverse projecten bij andere landelijke en provinciale bibliotheekorganisaties gedaan. In de loop der jaren ben ik ook wel een "digitale duizendpoot". Mijn website digibieb.nl geeft meer informatie en mijn website www.eindhovenfotos.nl is een mooie bron over oud en nieuw Eindhoven.