Een leven lang leren
Cursuscode: DIG101

Werken met iPad en iPhone

Werken met iPad en iPhone
Cursuscode: DIG101

Veel mensen gebruiken al jaren hun iPad of /en hun iPhone, bij iedere update van het besturingssysteem komen nieuwe handige mogelijkheden erbij en soms weg. Vooral alle instellingsmogelijkheden is een onbekend terrein, maar bied wel veel handige gebruikszaken Cursus is geschikt voor personen die onlangs een iPad of iPhone gekocht hebben en voor mensen die deze al langer gebruiken
Inhoud:
Alle basiszaken zoals werken met apps, mapjes maken, zoeken met Safari etc. komen aan de orde. We behandelen ook een aantal handige app's. Hoe je veilig app's kunt installeren en verwijderen. Leer werken met de iCloud. Hoe koppel je een iPad of iPhone aan je Mac. Werken met de tekstverwerker Page van Apple etc. Een volledige cursus waarmee u alle mogelijkheden van uw IPad of iPhone leert. Geschikt voor een beginnende en gevorderde iPad/iPhone gebruiker. Ik behandel ook veel praktische vragen.

Docent: Jan de Waal
Inlichtingen: info@digibieb.nl  http://digibieb.nl

Maandag 17 september 2018
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 80,00
Dhr. J.G.W. (Jan) de Waal
Neemt u uw iPad of iPhone mee, ook het oplaadsnoer. De prijs van de reader is op dit moment nog niet bekend.
19:00 - 21:30
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
J.G.W. (Jan) de Waal
J.G.W. (Jan) de Waal
Ik ben Jan de Waal geboren 1950 in Eindhoven. Ik heb zeer bewust alle digitale- en internet ontwikkelingen actief meegemaakt en vorm gegeven. Ik ben opgeleid als HBO bibliothecaris en hiervoor ook op HBO niveau scholing, vorming en training opleiding gevolgd, Ik was vanaf 1987 tot december 2015 werkzaam in de bibliotheek in Oss. Daar ben ik mij vanaf het begin gaan richten op alle digitale aspecten. In het verleden heb ik ook diverse projecten bij andere landelijke en provinciale bibliotheekorganisaties gedaan. In de loop der jaren ben ik ook wel een "digitale duizendpoot" . Mijn website digibieb.nl geeft meer informatie en mijn website www.eindhovenfotos.nl is een mooie bron over oud en nieuw Eindhoven.