Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DUT345

Nederlands niveau 3 - naar B1 - intensief

Nederlands niveau 3 - naar B1 - intensief
Cursuscode: DUT345

In de cursussen Nederlands niveau 1 en 2 leren de cursisten over dagelijkse en praktische zaken in het Nederlands te communiceren en korte teksten te lezen. In de cursus Nederlands niveau 3 komen de vaardigheden luisteren, spreken, lezen en schrijven aan bod.

De grammatica van niveau 1/2 wordt herhaald en uitgebreid. Daarnaast breidt de cursist zijn woordenschat flink uit. De Nederlandse thema’s zijn moeilijker. Het studietempo en de studiebelasting in de cursus Nederlands niveau 3 zijn veel hoger dan in de cursus Nederlands niveau 2. De cursist dient zelfstandiger te werken en heeft meer tijd nodig voor het huiswerk. 

- Huiswerk: MINSTENS 3 uur per week
- Aanwezigheid in de klas: Het is noodzakelijk dat de student minimaal 80% aanwezig is en voor iedere les het opgegeven huiswerk maakt. 

Instroomniveau
 - hoger opgeleide cursisten met minstens het middelbare school diploma (10 jaar onderwijs) in hun herkomstland en bij voorkeur hierna nog een vervolgopleiding
- goede kennis van het Nederlands op A2 niveau (=niveau Inburgeringsexamen). Het inburgeringsexamen is niet het basisexamen inburgering in het buitenland. 

Dialang
Als je twijfelt over of je voor het juiste niveau inschrijft, kun je onderstaande Dialang-test doen. If you doubt your level Dutch, please use this testsite below to see if your level is minimum A2.In first instance the language of the testsite is English. 
Dialang: https://dialangweb.lancs.ac.uk/
Click on the Dialang logo, or the play button, to take the test.
Choose the instruction language at the top, then click OK.
A page with instructions about the keys which you can use is then opened. 
Start the test bij clicking the "Start"button at the top.

When you finish the test(s), please make a screenshot or save the feedback about your level and mail it to the teacher. There are a number of tests, you can choose some or do them all (the last option takes some time but you'll be scored better).

Warning: this Dialang-testsite is not an official test! Dialang is a diagnostic test. Its main purpose is to inform language learners about their level and about language learning. Dialang should NOT be used for certification purposes.

Informatieavond talen
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Voor vragen over de cursusinhoud en kennisbepaling van uw Nederlands, contacteer s.v.p. de 
docent:
Mevr. A. Beks, adrie2461@hotmail.com
Dhr. G. de Bont, g.debont64@gmail.com
Mevr. M. Gruintjes mgruintjes@on.nl
Mevr. I. van den Hurk, ilse.emcp@gmail.com
Dhr. T. de Kruijk, dekruijkton@gmail.com

Neem ALLEEN contact op met de docent van de cursus, die u wilt volgen!

Donderdag 19 september 2019
18 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 298,00
Dhr. G.P. (Geert) de Bont
Boek: Nederlands in actie (3e druk) (niveau 3) (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In that case you can purchase the books. 

19:00 - 21:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
G.P. (Geert) de Bont
G.P. (Geert) de Bont
Sinds 2011 ben ik alweer docent Nederlands bij de VU in Eindhoven. Ik vind het erg leuk om cursisten Nederlands te leren. Daarnaast is het ook heel boeiend om kennis te maken met mensen uit allerlei landen en culturen. Ik hoop u een keer te mogen ontmoeten in een cursus Nederlands.