Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-CREKL2

Kies kleur en stijl bewust

Kies kleur en stijl bewust
Cursuscode: EHV-CREKL2

Sta je vaak twijfelend voor je kledingkast? Wil je weten welke kleding het best bij je past? Van welke kleuren je het meest gaat stralen? 

Iedereen heeft de nodige miskopen in de kast hangen, kleding die we nooit (meer) dragen. Gekocht in een opwelling, maar thuisgekomen valt het tegen. Als je goed weet wat bij je past, kun je gericht aankopen doen, waar je heel veel en lang plezier van hebt. Dat kan als je weet welke stijl en kleuren het beste bij je passen. Kortom, van deze cursus ga je je goed voelen, én je bespaart er uiteindelijk tijd en geld mee!

In de drie lessen van deze cursus gaat het niet om wat mode ons voorschrijft. Het gaat om wat er bij jou en je figuur, uitstraling en werk/thuis-situatie past. Door het toepassen van verschillende lijnen en door kleur- en materiaalkeuze kun je je pluspunten benadrukken en je minder goede kanten verdoezelen. Onze ervaren docente/styliste helpt je daarbij.

Tijdens de cursus komt onder andere het volgende aan bod:
-Kun je je uitstraling beïnvloeden?
-Illusies en lijnen gebruiken in kleding
-Verhoudingen in je figuur
-Waar let je op bij het kiezen van kleur
-Ontdek je eigen kledingstijl

Na deze cursus heb je de basisbeginselen van kleur en stijl geleerd. Het is mogelijk om na de cursus uit te breiden met een uitgebreid persoonlijk kleur- en/of stijladvies.

Docent: Mevr. C. Postma
Haar mailadres vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina. www.stylistic.nu

Dinsdag 2 maart 2021
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 59,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. C. (Conny) Postma-Smit

De materiaalkosten van € 10,- de eerste les contant bij de docent te voldoen.

19:30 - 21:30
Locatie: thuislocatie mw. Postma-Smit (Stylistic) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
C. (Conny) Postma-Smit
C. (Conny) Postma-Smit
Conny maakt al sinds haar pubertijd zelf kleding. Het begon met het maken van eenvoudige kledingstukken met behulp van de moeder van een vriendin. Als snel wilde Conny meer en is zij naailessen gaan volgen. Tijdens het zoeken naar stoffen en patronen merkte zij dat kleuren en modellen veel invloed hebben op je uiterlijk. Daar is zij zich verder ingaan verdiepen en wilde er graag meer mee gaan doen. Conny is toen terecht gekomen bij Art of image waar zij de opleiding kleuradvies en imageconsultant heeft gevolgd. In 2006 is zij haar eigen bedrijf Stylistic gestart.
Voor vragen aan de docent, mail naar: info@stylistic.nu