Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-PERFBP

Facebook - privépagina

Facebook - privépagina
Cursuscode: EHV-PERFBP

Heb je een Facebookpagina aangemaakt maar zou je graag vaker iets willen posten? Kijk je alleen maar naar je tijdlijn en scroll je langs allerlei berichten die je niet zo boeien? In deze cursus leer je meer te doen dan alleen maar ‘liken’. Je gaat interessantere berichten zien en je leert zelf ‘een verhaal’ maken.

In deze praktische cursus wordt ingegaan hoe je je Facebook privé kunt gebruiken. Neem je eigen iPad of tablet mee want we gaan meteen aan de slag.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
Wat is Facebook? Wat betekenen de icoontjes van Facebook? Hoe zien mensen mijn Facebookpagina? We gaan bekijken: hoe staan de instellingen, de beveiliging en wie is je back-up als jij er niet meer bent? Waar let je op als je een bericht maakt? Hoe voeg ik een foto of video toe? Hoe kan ik vrienden uitnodigen of verwijderen? Hoe kan ik berichten volgen van een pagina die ik leuk vind en deze opslaan op Facebook? Hoe verander ik mijn profielfoto en omslagfoto? Wat is een verhaal? Hoe maak ik dit? Ik krijg van personen berichten te zien en die wil ik niet zien, hoe kan ik deze uitzetten?

Naast alle informatie over Facebook gaan we ook kijken naar Messenger. Via Messenger kun je je vrienden in de privé omgeving van Facebook een bericht sturen, bellen, videobellen enzovoorts.

Aan het einde van de cursus ben je vertrouwd geraakt met Facebook en kun je er zelf mee aan de slag. Je zult zien dat je veel meer kunt doen dan je dacht. Het is uitdagend en leerzaam.

Neem je eigen iPad, tablet (of laptop) mee.Bij voorkeur weet je een beetje hoe Facebook werkt en heb je een eigen Facebookprofiel aangemaakt. Heb je nog geen profiel, maar wil je wel leren Facebooken? Neem dan vooraf contact op met de docente. De docente zal dan samen met jou een Facebook profiel aanmaken in de les. We willen dit graag vooraf weten. Aan het einde van de cursus krijg je een digitale handleiding.

Docente: Anita Buenen, neem bij vragen contact op via e-mail, deze staat onderaan bij de docentinformatie. 

Donderdag 14 januari 2021
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 44,00
Mw. A.M.J.M. (Anita) Buenen

Neem uw iPad, tablet of laptop mee inclusief oplaadsnoer.

U moet al een eigen pagina op Facebook hebben, is dat niet zo, neem dan voor de start van de cursus contact op met de docente.

09:30 - 11:30
Inschrijving geopend >
A.M.J.M. (Anita) Buenen
A.M.J.M. (Anita) Buenen
Ik ben Anita Buenen en geef trainingen Facebook aan bedrijven, organisaties en verenigingen.
Ik werk als vrijwilliger bij de lokale omroep SIRIS Asten Someren. Ik ben hier al 25 jaar vrijwilliger. Bij de lokale omroep doe ik verschillende taken zoals; verslaggever, presentator en redactie.
Voor vragen aan de docent, mail naar: anita@anitabuenen.nl