Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-PERFS

Feng Shui

Feng Shui
Cursuscode: EHV-PERFS

De manier waarop de energie door ons huis stroomt, beïnvloedt de manier hoe ons leven verloopt, volgens de leer van Feng Shui. Als er plaatsen zijn waar de energie vastzit, zal dat worden weerspiegeld in een aspect van ons leven, we zullen merken dat we op bepaalde manieren geblok­keerd worden, of dat we ongeconcentreerd en chaotisch zijn. Als ons huis een rommel is, is onze geest dat ook, zegt Feng Shui.

De kunst van het beheersen van de energie in een gebouw of een gebied met als doel degenen die er wonen of werken er maximaal van te laten profiteren, heet dus Feng Shui. Het is voor het eerst toegepast in China en door de Chinezen over de hele wereld verspreid.

In deze cursus krijg je aanwijzingen hoe je door eenvoudige aanpassingen en veranderingen je woning en tuin tot een plek kunt maken, waar je tot rust kunt komt en nieuwe krachten op kunt doen. Je leert door bewust vorm te geven, je eigen leefomgeving zelf te bepalen. Veel praktische oefeningen, je gaat o.a. met de plattegrond van je eigen huis aan de slag.

Onderwerpen:

  • De ideale woning en plek
  • De 4 windrichtingen
  • Planten en de elementen
  • Rugdekking
  • Hoeken en valse pijlen
  • Vormen van huizen
  • Ongelijke en dode hoeken
  • Bagua; de 9 gebieden
  • Oplossingen en remedies

Benodigdheden voor de cursus: potlood, gum, pen, liniaal en enige kopieën van je huis en tuin.

Vragen? Mail de docent. Het e-mailadres staat onderaan deze pagina bij docentinformatie.

Donderdag 25 november 2021
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 98,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. J. (Jules) Faber
19:30 - 21:30
Locatie: Augustinianum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
J. (Jules) Faber
J. (Jules) Faber
Na het Grafisch Lyceum ben ik jarenlang werkzaam geweest in diverse leidinggevende functies in de grafische industrie. De kennis die ik vergaard heb door scholingen en trainingen zoals: gedragspsychologie, Energetisch Management, Sensi therapeut, Gelaatkunde, Wichelroedeloper, Kruidengeneeskunde en Woonbiologie, vormen nu de basis voor mijn dagelijkse werkzaamheden als coach, woonbioloog en kruidendeskundige.

Voor vragen aan de docent, mail naar: jlfaber@hetnet.nl