Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-KCUCON2 voorjaar

Inleiding en bezoek klassieke muziek

Inleiding en bezoek klassieke muziek
Cursuscode: EHV-KCUCON2 voorjaar

We bezoeken het voorjaarsconcert van Rossini, Paganini en Rimski-Korsakov op zondagmiddag 18 april. Voorafgaand zijn er 3 bijeenkomsten met uitleg. 

Voorafgaand aan het concertbezoek wordt het concert behandeld in drie bijeenkomsten zodat u helemaal bent voorbereid. Tijdens deze bijeenkomsten worden de concertonderdelen toegelicht. U krijgt informatie over componist, stijlperiode en historische context. Zo wordt een muziekstuk overzichtelijk, transparant en ‘eigen’ en krijgt u meer gevoel voor compositie, componist en de uitvoerende musici. Na de drie bijeenkomsten bezoekt u het concert, zult u meer in de muziek herkennen en kunt u er extra van genieten. Deze keer bezoekt u het concert van het philharmonie zuidnederland op zondagmiddag 18 april.

Meer informatie leest u op de website van philharmonie zuidnederland
https://www.philharmoniezuidnederland.nl/voorstellingen/341/Dirigent_Dmitri_Liss_Viool_Sergej_Krylov/Rimski_Korsakovs_Sheherazade/

Voor de voorbereiding ontvangt u van de docent een informatiemapje. De kosten hiervan zijn in de cursusprijs inbegrepen. 
De docent koopt de kaartjes voor het concert, u ontvangt 2e rangs kaartjes voor de prijs van 3e rang. U betaalt het kaartje in de les rechtstreeks aan de docent. Prijsindicatie: circa 30 euro (afhankelijk van beschikbaarheid). 
Het is ook mogelijk de voorbereidende cursus bij te wonen en zelf een concertkaartje te kopen. 

Donderdag 1 april 2021
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 52,50 plus € 5,00 materiaalkosten.
Mw. T. (Treske) Bruning
9:30 - 11:30
Locatie: leslokaal VU Eindhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
T. (Treske) Bruning
T. (Treske) Bruning
Treske Bruning studeerde schoolmuziek, piano en theorie op de conservatoria van Tilburg en Maastricht. Treske wil de bekendheid met en de waardering voor klassieke muziek bevorderen. Met Treskemuziek organiseert zij luisterbijeenkomsten en concertinleidingen voor iedereen die meer wil weten van klassieke muziek en voor hen die er al wat "verder" mee zijn. Inhoudelijke informatie over de cursus kunt u bij haar krijgen via info@treskemuziek.nl