Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-PERMIN2

Aandachttraining Mindfulness

Aandachttraining Mindfulness
Cursuscode: EHV-PERMIN2

Door Aandachttraining Mindfulness leer je om je aandacht te richten op datgene waar jij mee bezig bent. Hierdoor leef je meer op het moment zelf, in het hier en nu en kun je meer genieten van de dagelijkse “kleine” dingen.
Dit train je door middel van eenvoudige, praktische oefeningen; er is niets “zweverigs” aan.  Diverse korte en lange oefeningen die je veelal zittend of liggend doet. De oefeningen hebben verschillende aandachtpunten, bijvoorbeeld je lichaam of je ademhaling. Deze oefeningen kun je ook thuis doen met audiofragmenten. 

De Aandachttraining is ervaringsgericht; door het doen ervaar je wat Mindfulness is. Het is dus geen praatgroep. Oefening is het belangrijkste onderdeel van de training. Je gaat je immers een techniek eigen maken en dat betekent dat je regelmatig zorgzame aandacht aan jezelf besteedt. 

Deze cursus is voor iedereen bedoeld, die minimaal een half uur per dag voor zichzelf vrij wil maken om te oefenen.

Docent: N. Timmermans
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 26 oktober 2020
8 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00 plus € 30,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. N.J.M. (Natasja) Timmermans

De cursus vindt plaats in het vaklokaal bij de docente thuis, haar adres is Rode Heikorstlaan 8, 5646 AR Eindhoven. 

Bij de eerste les betaalt u de docent contant, liefst gepast, voor het lesmateriaal € 30,- euro.

20:00 - 22:00
Locatie: Praktijk Focus@Heart (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
N.J.M. (Natasja) Timmermans
N.J.M. (Natasja) Timmermans
Hallo, ik ben Natasja Timmermans (1970) uit Eindhoven. Focus at Heart (Focus@Heart) is de naam van mijn praktijk, die zich richt op mindfulness, Compassie, meditatie, en coaching. Ik werk graag met kleine groepen, waardoor ik eenieder meer aandacht kan geven en er meer aandacht is voor elkaar. Graag wil ik mijn enthousiasme en passie voor mindfulness en mijn ervaringen hierin met je delen. Als trainer van vaardigheidsmodules voor volwassen bij een geestelijke gezondheidsinstelling heb ik direct kunnen zien welke positieve resultaten mindfulness de deelnemers brengt. Na zelf de training mindfulness te hebben gevolgd, ben ik helemaal enthousiast geworden en heb ik me bijgeschoold tot gecertificeerd mindfulnessdocent. Jarenlang heb ik met veel plezier mindfulnesstrainingen gegeven aan verschillende doelgroepen. In de zomer van 2013 ben ik mijn eigen bedrijf gestart om de kracht van mindfulness breder te kunnen uitdragen; dit doe ik onder andere via de Volksuniversiteit.
Voor vragen aan de docent, mail naar: info@focusatheart.nl When you have questions for the teacher, mail to: info@focusatheart.nl