Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-PERNLP

Maak kennis met NLP

Maak kennis met NLP
Cursuscode: EHV-PERNLP

Hoor jij ook regelmatig mensen praten over NLP? Dat het zo’n bijzondere manier is om de werking van je eigen brein beter te leren kennen? En wil jij graag weten wat het precies is? Of wil je jezelf beter leren kennen, effectiever je doelen bereiken of anders leren communiceren met je omgeving? Of dat nu thuis is of op het werk?

In onze introductiecursus maak je kennis met alle belangrijke grondbeginselen uit de NLP. We leggen de begrippen uit en gaan aan de slag  met een aantal NLP-technieken. Oefenen is belangrijk om de theorie en de kracht van NLP echt te begrijpen en te ervaren. Na deze introductiecursus weet jij precies of NLP iets is waar je je verder in wil verdiepen. NLP is uitgegroeid tot één van de meest toegepaste communicatiesystemen in onder andere het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Ook jij kunt effectiever leren communiceren, beter leren samenwerken of zelfs angsten overwinnen, door onbewuste processen bewust te maken. Zet jouw eerste stap met onze introductiecursus NLP.

Docent: Jeanne-Tine van Vonderen
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Woensdag 11 november 2020
7 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 169,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. J.C.M. (Jeanne-Tine) van Vonderen

Materiaalkosten: 10 euro, tijdens eerste les bij de docent betalen

19:30 - 22:00
Locatie: Augustinianum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
J.C.M. (Jeanne-Tine) van Vonderen
J.C.M. (Jeanne-Tine) van Vonderen
Jeanne-Tine van Vonderen is opgeleid in de communicatiewetenschap en is werkzaam geweest in verschillende commerciële en adviesfuncties. Daarna voegde ze met een opleiding tot interieurvormgever een nieuwe tak toe aan haar bedrijf J10 creative concepts. Naast communicatieadvies neemt ze ook het interieur mee als onderdeel van de totale communicatie voor bedrijven. Het is haar passie om vanuit de identiteit en kern van haar klanten passende communicatie- en interieurconcepten te maken (www.j-10.nl). Een paar jaar geleden kwam zij op het pad van NLP en assisteerde daarna als NLP trainer. Dit verdiepte ze nog met een opleiding tot hypnotherapeut. Daarna volgde een aantal specialisatiecursussen op het vlak van directe hypnose. Sinds 2019 heeft zij naast haar creatieve werk ook haar eigen NLP en hypnose coachpraktijk (www.mijnhypnocoach.nl), waarin ze haar cliënten helpt om hun onderbewuste patronen, overtuigingen en blokkades te doorbreken om van ‘WILLEN NAAR DOEN’ te gaan om zo meer geluk, gezondheid en succes te mogen ervaren.
Voor vragen aan de docent, mail naar: mijnhypnocoach@gmail.com