Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TCH100

Chinees (Mandarijn) niveau 1

Chinees (Mandarijn) niveau 1
Cursuscode: EHV-TCH100

In onze cursus gebruiken we de meest effectieve taalmethode, die speciaal voor buitenlanders is ontwikkeld door de specialisten van Beijing Taal en Cultuur Universiteit. In het lesmateriaal komt ook de cultuur uitgebreid aan bod.

We bieden een basiscursus Mandarijn Chinees aan met volop online materiaal ter ondersteuning (verschillende interactieve oefeningen en taalspelletjes). De cursus is vooral gericht op de communicatieve vaardigheden, namelijk vragen stellen en beantwoorden, luisteren, verstaan en spreken.

Na dit eerste jaar Chinees kunnen de cursisten mensen begroeten, een presentatie maken, een eenvoudige conversatie voeren (over studie, familie, hobby, enz.). Kortom, op basisniveau communiceren. Cursisten die in China gaan werken of studeren kunnen na deze cursus het Chinese taal niveau examen (HSK) niveau 1 gaan halen.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. 
Klik hier voor informatie over onze jaarlijkse Informatieavond Talen

Docent: Elena Berwers
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 19 september 2022
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Mw. E.V. (Elena) Berwers
Boek: Chinees (Mandarijn) niveau 1 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:45
Locatie: Sint-Joriscollege (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
E.V. (Elena) Berwers
E.V. (Elena) Berwers
In totaal heeft Elena ongeveer 15 jaar in China gewoond. Afgestudeerd aan de universiteit en behaalde een doctoraal diploma in de Chinese taal en literatuur.
Elena is echt enthousiast over haar werk, verliefd op China en de Chinese taal. Als hobby vertaalt ze Chinese poëzie. Ieder jaar reist ze regelmatig naar China om haar kennis bij te werken en om nieuwe woorden en uitdrukkingen te bestuderen.
Als docent beveelt ze studenten aan om nieuwe programma's en apps te gebruiken die gerelateerd zijn aan de Chinese taal. Zij probeert haar lessen boeiend en divers te maken, daarvoor maakt ze gebruik van interactieve oefeningen, rollenspellen en quizzen.
Voor vragen aan de docent, mail naar: elenaberwers@gmail.com