Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TFR930

Frans, muzikale conversatie

Frans, muzikale conversatie
Cursuscode: EHV-TFR930

Deelnemers aan deze cursus dienen te beschikken over een gedegen kennis-en vaardighedenniveau van het Frans, opgedaan tijdens meerdere jaren cursussen Frans of als gevolg van een goed onderhouden niveau na het behalen van een middelbare schooldiploma (havo/ vwo). 

Er wordt gewerkt met een reader, bestaande uit diverse modules, die door de docent aangeleverd wordt. Tevens wordt er naar behoefte aandacht besteed aan vocabulaire-uitbreiding, waarvoor we een reader vocabulaire gebruiken. Indien gewenst besteden we aandacht aan en opfrissing van relevante grammaticale vraagstukken. De samenstelling van de modulen is naar aanleiding van en met behulp van Franse chansons.

Het doel is een kennismaking met diverse chansons, met diverse uitvoeringen. Verdieping van het Franse chanson met behulp van liedteksten, achtergrondinfo, vergelijkingen etc. Bijkomende activiteiten als lezen van bijbehorende teksten, conversatie naar aanleiding van chansonteksten, luisteren naar interviews met artiesten. Eigen inbreng van de cursisten, waaronder presentatie en spreekbeurt.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Nieuwe deelnemers worden verzocht om contact op te nemen met de docent, of om aanwezig te zijn op de geplande informatieavond om gerichte niveaubepaling te kunnen verrichten.

Docent : Mevr. T.Knulst -Planjer
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Donderdag 17 september 2020
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 206,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. T. (Tine) Knulst - Planjer

Reader: € 25,-
Aan het begin van de cursus contant te voldoen bij de docent.

20:00 - 21:00
Locatie: Augustinianum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
T. (Tine) Knulst - Planjer
T. (Tine) Knulst - Planjer
Dagelijks ben ik bezig met de Franse taal: lesgeven (in het cursusseizoen bij VUE), het ontwikkelen van cursusmateriaal, het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van de Franse literatuur en muziek. Graag verdiep ik me in de materie. Ik geniet van ontmoetingen met mede-liefhebbers van de Franse taal.
Voor vragen aan de docent, mail naar: tine.knulst@hccnet.nl