Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TFR100

Frans niveau 1

Frans niveau 1
Cursuscode: EHV-TFR100

Deze cursus is bestemd voor cursisten, die nooit eerder iets aan Frans gedaan hebben of voor diegenen die erg lang geleden 1 of 2 jaar Frans hebben gehad tijdens een cursus of op de middelbare school. Wij raden nieuwe deelnemers aan contact op te nemen met de docent, alvorens in te schrijven in verband met het bepalen van het niveau. 

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

Tijdens de informatieavond kunt u de boeken inzien en overleggen met de docent.

Via de lesmethode voor volwassenen, C'est bien ça, wordt gewerkt aan de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Naast de lesmethode zal er ook gebruik gemaakt worden van andere educatieve bronnen: chansons en aangepast lesmateriaal.

Docent: Mevr. T. Knulst
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Donderdag 17 september 2020
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 206,00
Mw. T. (Tine) Knulst - Planjer
Boek: C'est bien ça, deel 1 Oefen- en tekstboek (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.
Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

18:45 - 19:45
Locatie: Augustinianum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
T. (Tine) Knulst - Planjer
T. (Tine) Knulst - Planjer
Dagelijks ben ik bezig met de Franse taal: lesgeven (in het cursusseizoen bij VUE), het ontwikkelen van cursusmateriaal, het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van de Franse literatuur en muziek. Graag verdiep ik me in de materie. Ik geniet van ontmoetingen met mede-liefhebbers van de Franse taal.
Voor vragen aan de docent, mail naar: tine.knulst@hccnet.nl