Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TFR300

Frans niveau 3

Frans niveau 3
Cursuscode: EHV-TFR300

Cursisten die willen deelnemen aan de cursus Frans niveau 3 dienen te beschikken over enige kennis van het Frans en vaardigheden die opgedaan zijn ofwel tijdens twee jaar middelbare schoolopleiding, ofwel tijdens voorafgaande cursussen aan een volksuniversiteit of een vergelijkbaar instituut.  Niveau 3 start met het laatste 1/3 deel van het boek. Daarna zal gestrt worden met deel 2 van deze methode.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

Bij twijfel en om een zo passend mogelijk advies te verkrijgen is het wenselijk om vooraf contact op te nemen met de docent. Dit kan via de mail ofwel via mondeling overleg tijdens de informatieavond.

Docent: Mevr. Tine Knulst
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Dinsdag 15 september 2020
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 246,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. T. (Tine) Knulst - Planjer
Boek: Frans niveau 1, 2 en 3 (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.
Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

20:30 - 21:45
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
T. (Tine) Knulst - Planjer
T. (Tine) Knulst - Planjer
Dagelijks ben ik bezig met de Franse taal: lesgeven (in het cursusseizoen bij VUE), het ontwikkelen van cursusmateriaal, het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van de Franse literatuur en muziek. Graag verdiep ik me in de materie. Ik geniet van ontmoetingen met mede-liefhebbers van de Franse taal.
Voor vragen aan de docent, mail naar: tine.knulst@hccnet.nl