Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TIT900

Italiaans, conversatie 1 (beginners niveau A1+/ A2)

Italiaans, conversatie 1 (beginners niveau  A1+/ A2)
Cursuscode: EHV-TIT900

Op deze cursus gaan wij heel veel aandacht geven op spreken en grammatica . 

Op deze cursus zullen we het boek con piacere 1 met plezier afmaken ( tb en wb vanaf les 9). Aan het einde van het boek zullen we een grondige herhaling uitvoeren van wat er in de afgelopen 2 jaar is bestudeerd om de levelbasis A1 sterker te maken met gespreksmateriaal en spelletjes gegeven door de docent .Daarna volg een nieuwe methoden nuova prova orale1.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Docent: Mevr. A. Vogels- Bianchini
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

 

Dinsdag 20 september 2022
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 299,00
Mw. A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Boek: Italiaans, conversatie 1 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locaties: Sint-Joriscollege, online (via Zoom) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Ik ben docente Italiaans bij de Volksuniversiteit regio Eindhoven vanaf 2006. Ik kom uit Zuid-Italië waar ik aan de universiteit biologie heb gestudeerd.
Naast mijn studie als bioloog heb ik ook een diploma om les te geven in de Italiaanse taal. Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik verschillende banen gedaan en daarnaast ook les gegeven voor de Italiaanse ambassade en aan diverse scholen in de regio.
Mijn grote passie is, naast het geven van lessen, ook het onderwijzen van de cultuur en de gewoontes van de Italianen, een volk dat overal ter wereld geliefd is.
In deze moeilijke tijden (corona) zijn wij tijdens de lockdown direct overgestapt op videobellen. Wat deelnemers ontzettend waarderen is dat zij in de groep nieuwe mensen hebben leren kennen en iets nieuws hebben kunnen leren. We hebben de lessen samen leuk gemaakt met positieve energie en een digitale koffiepauze om te kletsen. Na de zomer hopen wij weer over te kunnen gaan op fysieke lessen op locatie.
Voor vragen aan de docent, mail naar: lgvogels@hotmail.com