Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TIT920

Italiaans Conversatie 4 (B1-B2)

Italiaans Conversatie 4 (B1-B2)
Cursuscode: EHV-TIT920

Heeft u een conversatiecursus 3 bij onze organisatie of bij andere organisaties gevolgd? Nu is het tijd om de vierde cursus op onze Volksuniversiteit regio Eindhoven voort te zetten. U brengt uw kennis van het Italiaans naar een hoger niveau. In een groep heeft u gesprekken en voert u discussies over allerlei onderwerpen in een gezellige sfeer met vriendelijke mensen. Ze houden net als u van Italië en willen blijven oefenen met het spreken van Italiaans.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Docent: Mevr. A. Vogels- Bianchini
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Donderdag 6 oktober 2022
20 lessen van 1 uur aanvangstijd 15:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 214,00
Mw. A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Boek: Italiaans conversatie 4 (niveau B1+) (klik hier voor meer informatie)
15:15 - 16:15
Locaties: VU regio Eindhoven (nr. 19a), online (via Zoom) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Ik ben docente Italiaans bij de Volksuniversiteit regio Eindhoven vanaf 2006. Ik kom uit Zuid-Italië waar ik aan de universiteit biologie heb gestudeerd.
Naast mijn studie als bioloog heb ik ook een diploma om les te geven in de Italiaanse taal. Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik verschillende banen gedaan en daarnaast ook les gegeven voor de Italiaanse ambassade en aan diverse scholen in de regio.
Mijn grote passie is, naast het geven van lessen, ook het onderwijzen van de cultuur en de gewoontes van de Italianen, een volk dat overal ter wereld geliefd is.
In deze moeilijke tijden (corona) zijn wij tijdens de lockdown direct overgestapt op videobellen. Wat deelnemers ontzettend waarderen is dat zij in de groep nieuwe mensen hebben leren kennen en iets nieuws hebben kunnen leren. We hebben de lessen samen leuk gemaakt met positieve energie en een digitale koffiepauze om te kletsen. Na de zomer hopen wij weer over te kunnen gaan op fysieke lessen op locatie.
Voor vragen aan de docent, mail naar: lgvogels@hotmail.com