Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TIT940

Italiaans conversatie gevorderden (B1/B2)

Italiaans conversatie gevorderden (B1/B2)
Cursuscode: EHV-TIT940

Deze cursus Italiaans is bedoeld voor een degenen die het gesprek op B1/B2 niveau willen voortzetten. Om goed mee te kunnen doen, beschikt u over voldoende woordenschat en spreekvaardigheid.

De cursus is bedoeld voor gevorderde cursisten, die de grammatica al goed beheersen en ervaring hebben met conversatie en die willen kunnen praten over elk onderwerp zoals actualiteiten of Italiaanse kunst, cultuur en tradities en tegelijkertijd hun kennis van grammatica willen verdiepen. Cursisten kunnen ook zelf thema's aandragen.  De verbetering van uw spreekvaardigheid hangt ook af van uw affiniteit met Italië en voor het Italiaans en het verlangen om elke les uw taalvaardigheden te verbeteren.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Docent: Mevr. A. Vogels- Bianchini
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Donderdag 23 september 2021
18 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 16:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 262,00 plus € 23,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Boek: Italiaans conversatie gevorderden (B1/B2) (klik hier voor meer informatie)
16:50 - 18:20
Locatie: leslokaal VU Eindhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Ik ben docente Italiaans bij de Volksuniversiteit regio Eindhoven vanaf 2006. Ik kom uit Zuid-Italië waar ik aan de universiteit biologie heb gestudeerd. Naast mijn studie als bioloog heb ik ook een diploma om les te geven in de Italiaanse taal. Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik verschillende banen gedaan en daarnaast ook les gegeven voor de Italiaanse ambassade en aan diverse scholen in de regio. Mijn grote passie is, naast het geven van lessen, ook het onderwijzen van de cultuur en de gewoontes van de Italianen, een volk dat overal ter wereld geliefd is. In deze moeilijke tijden zijn wij tijdens de lock down direct overgestapt op videobellen. Wat deelnemers ontzettend waarderen is dat zij in de groep nieuwe mensen hebben leren kennen en iets nieuws hebben kunnen leren. We hebben de lessen samen leuk gemaakt, met positieve energie en een digitale koffiepauze om te kletsen. Na de zomer hopen wij weer over te kunnen gaan op fysieke lessen op locatie.
Voor vragen aan de docent, mail naar: lgvogels@hotmail.com