Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TIT700

Italiaans niveau 7

Italiaans niveau 7
Cursuscode: EHV-TIT700

In deze cursus op niveau B1/B2 besteden we veel aandacht aan conversatie en grammatica en streven we ernaar om cursisten een goede beheersing van de gesproken en geschreven taal te geven. Het studiemateriaal wordt verzorgd door de docent.
Dovent: mw. A. Vogels - BianchiniHeeft u vragen? Mail de docent! Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel. 

Donderdag 17 september 2020
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 16:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 324,00 plus € 30,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
16:30 - 18:00
Locaties: leslokaal VU Eindhoven , online les (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Ik ben docente Italiaans bij de Volksuniversiteit regio Eindhoven vanaf 2006. Ik kom uit Zuid-Italië waar ik aan de universiteit biologie heb gestudeerd. Naast mijn studie als bioloog heb ik ook een diploma om les te geven in de Italiaanse taal. Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik verschillende banen gedaan en daarnaast ook les gegeven voor de Italiaanse ambassade en aan diverse scholen in de regio. Mijn grote passie is, naast het geven van lessen, ook het onderwijzen van de cultuur en de gewoontes van de Italianen, een volk dat overal ter wereld geliefd is. In deze moeilijke tijden zijn wij tijdens de lock down direct overgestapt op videobellen. Wat deelnemers ontzettend waarderen is dat zij in de groep nieuwe mensen hebben leren kennen en iets nieuws hebben kunnen leren. We hebben de lessen samen leuk gemaakt, met positieve energie en een digitale koffiepauze om te kletsen. Na de zomer hopen wij weer over te kunnen gaan op fysieke lessen op locatie.
Voor vragen aan de docent, mail naar: lgvogels@hotmail.com