Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TIT190

Italiaans vakantiecursus

Italiaans vakantiecursus
Cursuscode: EHV-TIT190

In mei start de cursus Italiaans op reis. De cursus is bestemd voor cursisten met weinig of geen kennis van de Italiaanse taal. Met het boek Italiaans à la carte (nieuw) zal iedere cursist snel luister- en spreekvaardigheden opbouwen. De dialogen stellen de cursisten in staat om eenvoudige vragen te formuleren en te communiceren in het Italiaans. Daarnaast zal iedereen ook culturele en praktische informatie over Italië krijgen en karakteristieke eigenschappen leren over dit populaire vakantieland.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen.

Docent: Mevr. A. Vogels- Bianchini
Vragen? Mail de docent! Het e-mailadres van de docent vindt u onderaan deze pagina bij de docentinformatie. 

Maandag 8 mei 2023
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 114,00
Mw. A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Boek: Vakantiecursus Italiaans (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Sint-Joriscollege (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Ik ben docente Italiaans bij de Volksuniversiteit regio Eindhoven vanaf 2006. Ik kom uit Zuid-Italië waar ik aan de universiteit biologie heb gestudeerd.
Naast mijn studie als bioloog heb ik ook een diploma om les te geven in de Italiaanse taal. Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik verschillende banen gedaan en daarnaast ook les gegeven voor de Italiaanse ambassade en aan diverse scholen in de regio.
Mijn grote passie is, naast het geven van lessen, ook het onderwijzen van de cultuur en de gewoontes van de Italianen, een volk dat overal ter wereld geliefd is.
In deze moeilijke tijden (corona) zijn wij tijdens de lockdown direct overgestapt op videobellen. Wat deelnemers ontzettend waarderen is dat zij in de groep nieuwe mensen hebben leren kennen en iets nieuws hebben kunnen leren. We hebben de lessen samen leuk gemaakt met positieve energie en een digitale koffiepauze om te kletsen. Na de zomer hopen wij weer over te kunnen gaan op fysieke lessen op locatie.
Voor vragen aan de docent, mail naar: lgvogels@hotmail.com