Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TIT300

Italiaans niveau 3

Italiaans niveau 3
Cursuscode: EHV-TIT300

In deze cursus besteden we veel aandacht aan het spreken en de grammatica. We voltooien het boek Con piacere 1 (tekstboek en werkboek vanaf les 8). Aan het einde van het boek herhalen we op een speelse manier wat er in de afgelopen twee jaar is geleerd om een goede basis te maken niveau A1. Dit doen we met gespreksmateriaal en spelletjes die door de docent worden gegeven. Vervolgens gaan we verder met een nieuwe methode die met de cursisten wordt besproken.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

De docenten geven meer informatie over alle cursussen tijdens de informatieavond in het van Maerlantlyceum.

Docent: Mevr. A. Vogels- Bianchini
Twijfelt u aan het instapniveau of heeft u andere vragen voor de docent, dan kunt u haar mailen. Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Donderdag 17 september 2020
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 243,00
Mw. A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Boek: Italiaans niveau 1, 2 en 3 (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.


Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

19:00 - 20:30
Locaties: van Maerlantlyceum, online les (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Ik ben docente Italiaans bij de Volksuniversiteit regio Eindhoven vanaf 2006. Ik kom uit Zuid-Italië waar ik aan de universiteit biologie heb gestudeerd. Naast mijn studie als bioloog heb ik ook een diploma om les te geven in de Italiaanse taal. Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik verschillende banen gedaan en daarnaast ook les gegeven voor de Italiaanse ambassade en aan diverse scholen in de regio. Mijn grote passie is, naast het geven van lessen, ook het onderwijzen van de cultuur en de gewoontes van de Italianen, een volk dat overal ter wereld geliefd is. In deze moeilijke tijden zijn wij tijdens de lock down direct overgestapt op videobellen. Wat deelnemers ontzettend waarderen is dat zij in de groep nieuwe mensen hebben leren kennen en iets nieuws hebben kunnen leren. We hebben de lessen samen leuk gemaakt, met positieve energie en een digitale koffiepauze om te kletsen. Na de zomer hopen wij weer over te kunnen gaan op fysieke lessen op locatie.
Voor vragen aan de docent, mail naar: lgvogels@hotmail.com