Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TIT510

Italiaans niveau 5 overdag

Italiaans niveau 5 overdag
Cursuscode: EHV-TIT510

Oefen uw Italiaanse taalvaardigheden in deze levendige conversatiecursus.In deze cursus oefenen we het spreken en luisteren. Daarnaast is er ook aandacht voor kleine conversaties over dagelijkse gebeurtenissen, de eigen ervaring en verschillende thema’s.

Deze cursus is voor degenen die Italiaans niveau 3/4 hebben gevolgd aan de Volksuniversiteit regio Eindhoven of een vergelijkbaar niveau op een andere opleiding. We gaan verder met de grammatica, maar besteden vooral veel aandacht aan conversatie.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Docent: Mevr. A. Vogels- Bianchini
Heeft u vragen? Mail de docent! Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel.

Donderdag 23 september 2021
18 lessen van 1 uur aanvangstijd 15:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 262,00
Mw. A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Boek: Italiaans niveau 4 en 5 (klik hier voor meer informatie)
15:15 - 16:15
Locatie: leslokaal VU Eindhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Ik ben docente Italiaans bij de Volksuniversiteit regio Eindhoven vanaf 2006. Ik kom uit Zuid-Italië waar ik aan de universiteit biologie heb gestudeerd. Naast mijn studie als bioloog heb ik ook een diploma om les te geven in de Italiaanse taal. Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik verschillende banen gedaan en daarnaast ook les gegeven voor de Italiaanse ambassade en aan diverse scholen in de regio. Mijn grote passie is, naast het geven van lessen, ook het onderwijzen van de cultuur en de gewoontes van de Italianen, een volk dat overal ter wereld geliefd is. In deze moeilijke tijden zijn wij tijdens de lock down direct overgestapt op videobellen. Wat deelnemers ontzettend waarderen is dat zij in de groep nieuwe mensen hebben leren kennen en iets nieuws hebben kunnen leren. We hebben de lessen samen leuk gemaakt, met positieve energie en een digitale koffiepauze om te kletsen. Na de zomer hopen wij weer over te kunnen gaan op fysieke lessen op locatie.
Voor vragen aan de docent, mail naar: lgvogels@hotmail.com