Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TJA200

Japans niveau 2

Japans niveau 2
Cursuscode: EHV-TJA200

Japans niveau 2 is voor de cursisten die niveau 1 gevolgd hebben. De cursisten die willen instromen kunnen tijdens de informatieavond overleggen met de docente of direct contact opnemen. 

Wij gebruiken het tekstboek Marugoto. Dit tekstboek benadert de communicatieve manier van het leren. In elk hoofdstuk komt basis praktische conversatie aan bod. Verder wordt er over de Japanse cultuur en gewoontes uitleg gegeven. U kunt verder oefenen met Hiragana, Katakana (Japans fonetisch schrift) en basis kanji karakters. De inhoud van de cursus Japans is opgebouwd voor volwassenen. Om deze reden is de voorkeur van de leeftijd van de cursisten minimaal 16 jaar. 

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Docent: Mevr. A. Komori
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 14 september 2020
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 259,00
Mw. A. (Akane) Komori
Boeken: Nihongo Challenge N4-5 kanji, Japans niveau 1 en 2 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locaties: van Maerlantlyceum, online les (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Akane) Komori
A. (Akane) Komori
Hajimemashite. Sinds 2009 ben ik werkzaam aan de volksuniversiteit Eindhoven. Ik heb aan meerdere volksuniversiteiten en taalinstituten, als incidenteel tolk- en vertaler ervaring opgebouwd.
Door wisselende verblijven in Japan en Nederland heb ik een kans gekregen om mijn geboorteland vanaf de buitenkant te observeren. Met deze aspecten vind ik het interessant om taalles te geven en om over het eigen land te vertellen.
Japan is een interessant land dat gemengd is met oude en nieuwe cultuur. Zoals de rijke cultuur, is Japanse taal een fascinerende taal om te leren. De taal is een middel van communicatie en is verbonden met de cultuur. Ik wil de kennis van taal en cultuur graag delen met de cursisten.
Voor vragen aan de docent, mail naar: akanepomp@outlook.com